Сладки с фъстъчено масло и шоколад

Сладки с фъстъчено масло и шоколад

Рецепта за Сладки с фъстъчено масло и шоколад....

Полента (качамак) на фурна

Полента (качамак) на фурна

Рецепта за Полента (качамак) на фурна, която е...

Питка "Възел"

Питка "Възел"

Рецепта за Питка "Възел". Продукти и начин на...

Екстремна плодова диета

Екстремна плодова диета

Екстремната плодова диета позволява храненето...

Нещо между Урал и края на земята

Нещо между Урал и края на земята

Хората на този континент имаха достатъчно ясна...

Модератор: Вещица

Мнениеот herkules » 25 Яну 2017, 15:49

Младенова написа:След дългото време, в което не съм влизала тук, влизам и :shock: Форумът е празен.
Херкулес, Марчелка може и да не ти отговори, но аз ще го направя. Това е стар форум, от години го чета и хората тук са ми помагали. Имаше някаква особена атмосфера тук. Имаше много умни момичета, които пишеха тук. Кис, Магаренце, Ванили, Лъкито, Весал, Маргарита, МараПепеляшкя, Вещичка, Разумна, Момо, Блум, Ружа, Вежето.... просто в момента не мога да ти ги напиша всички. Какъв беше проблема от поне една година ли. Ами тук трайно се засели Теотони, Теодора, както искаш така я наречи и оака форума. Започна да преследва Тайс. Беше убедена, че Тайс е мъж някакъв си....Проблема дойде от това, че всички бяха наясно, че Теодора е изключително нестабилна, според мен с големи психични отклонения, а Бамбулка вместо да защити форума от тролскато поведение, нападна Тайс. А тя не само, че не е мъж, ами си е съвсем нормална жена, станала прицел на маниакалното поведение на Теодора. И понеже Бамбулка дразни от години някой от съфорумците тук, хората се разкараха от форума на Розали.
На теб Херкулес може да ти е смешно всичко това и неразбираемо, но постоянните посетители тук просто се махнаха от форум, в който в един момент се толерира шизофренията.


Младенова, струва ми се че не си много обективна. Повечето от тези потребители кото си изброила са от модераторския екип, и предполагам че са си още тук. Дори и от останалте има кото в момента нападат Бамбулка. И, най-важното е, че не Теодора-Теотони ви е проблема, а е средство за да си намерите някой с когото да се заяждате под предтекст за налагане на наказания. Бамбулка сто пъти ви обясни, че не е могла да изпълни отвратителните ви желания да банне Теодора, защото е нямала практическа възможност. Аз също съм свидетел на смешните спорове между Теодора и Тайс, и ги намирах за забавни. Вярно е, че Теотони я "переше съчмата" по някога, ама и Тайс не и оставаше длъжна. Ако никой от вас не и отговаряше, а Тайс беше се отдръпнала от споровете, нямаше да се стга до безумното продължително писане. Но пък си беше интересно за такива като мен. Дори се чудех как тъй посред нощите намирате време да пишете из форума. Мъже нямате ли? Аз много повече от вас съм влизал в пререкание с Теодора, но това не ми пречеше. В политическата тема се препирахме кой както може. Не бях свикнал още с острия и и нецензурен език, но пък ми беше опонент, от когото дори научих някои неща. Човек се учи докато е жив, и ненаучен си умира. Темата за Интелигентния дизайн си беше много хубава. Не може да и се отрече интелигентността в случая, която си беше доста голяма, като се има предвид че е жена, като изключим цветущите и изрази, за които също се иска интелигентност. Бамбулка е проявила благородство, което вие не можете да оцените. Много е лесно да накажеш някого, като се влияеш от нечие мнение. По трудно е да бъдеш справедлив и да си полезен за всички. Владетел, издал заповед за екзекуция, трябва добре да премисли преди да отсъди. Някой издава заповед: -" Да се обеси, не да се освободи"! Ако обаче се премести запетаята, заповедта придобива друго значение! - "Да се обеси не, да се освободи"! Това в същност е характерно, за интелигентния човек. За съжаление малко хора са такива. Младенова, аз не мога да ви налагам моето мнение. Мога само да го изразя от моя гледна точка. Вие вече сте осъдили Бамбулка, защото така иска някоя от вас, и това не е Тайс, а аз не искам да споменавам имена. Не съм неин адвокат, а само казвам какво виждам, но като гледам развоя на споровете ви, стигам до извода, че тя не се нуждае от такъв. Сама се е защитила и то доста аргументирано.

Младенова написа:А аз лично теб не те харесвам. Много си тесногръд. В теб виждам нещо недорасло и много елементарно.
Би било хубаво да се завърнат хората в този форум, но ....надали....Жалко. Много харесвах момичетата тук.


Сега направо уби змея с прашка! :shock: Защо не ме харесваш бе, знаеш ли колко много съм хубав? А, и доста грешиш. Хич даже не съм недорасъл, а съм си доста порастнал. В момента съм 104 кг. мускулна маса заедно с костната система и наличните вода органи и сиво вещество. И въобще не съм тесногръд, а съм си доста широкогръд. :D Преди години като влязох в казармата в мед. център ни мериха тегло, ръст и гръдна обиколка. Когато сестрата ми каза да си поема дълбоко въздух. Аз го поех рязко и шивашкият метър се скъса. Още тогава имах внушителна гръдна обиколка. А ти ми казваш, че съм бил тесногръд! :shock: На грубата метафора и подхожда сарказъм Младенова. Аз много ви харесвам всичките, точно такива каквито сте, но бъдете малко по-справдливи. Блум много ми липсва, но тя сама е решила да напусне. Сигурен съм обаче, че причината не е заради Теодора-Бамбулка, а е съвсем друга!
Жените съществуват единствено само за разпространението на човешкия род и с това се изчерпва тяхното предназначение. - Артур Шопенхауер!
Аватар
herkules
приятел
 
Мнения: 410
Регистриран на:
22 Сеп 2013, 10:14
Местоположение:
София

Мнениеот Sasha » 25 Яну 2017, 16:23

Tim написа: Това не е твоя мисъл, а заемка и би трябвало да я поставиш в кавички, ама като не я знаеш как е точно, я представяш като своя и отново ще трябва да те уча.
Искат ти се коментари, ама не се напъваш да измислиш нещо умно, нещо свое, а представяш за свое чуждото - правиш демонстрации точно на това, какво е дребен ум.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
И като написах, че сядам сред зрителите, ти кое не разбра, че продължаваш да предизвикваш ?! То пък една предизвикателство ?! :lol: :lol: отново си в ролята на манипулатора :lol: :lol: :lol:
.............................................
2.Написано така под моя коментар, ти съвсем нахално , в ролята си на манипулатор, се опитваш да убедиш четящите, че ме познаваш и аз съм тази с дребният ум. Хайде де, как ли пък няма да ти повярваме :lol: :lol: като че ли останалите са слепи и не умеят да четат :lol: :lol:
3.Има още доста, но това, което ще напиша като 3-то и последно е ,че манипулатора изтощава останалите с времето им.Той, манипулатора, в случая Ти се лепиш като полип за всеки, държиш последната дума / уж последна де/ да е твоя, за да предизвикаш по какъвто и да е начин отговор.
Сега, след като отново издигнах коментарите на малко по- високо от махленското ниво и ти показах, че номерата ти изобщо не ме впечатляват наистина отивам сред зрителите и те оставям да се пробваш да крадеш времето на другите, стига да им се хареса стръвта, която ще окачиш на кукичката си :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Тим, преди време беше казала – „В момента, в който някой си въобрази, че ЧСЗ- то му е настъпено, започват пререканията.” За тези, които не са попадали на този коментар уточнявам… ЧСЗ – чувство за собствена значимост. Винаги те чета с удоволствие, не само заради интересния ти – (подчертавам) - чисто твой стил, но и заради изложените в коментарите ти мнения. Но се срещат хора, които си въобразяват, че си им засегнала ЧСЗ-то.
Тогава преминават на фаза… Подценяване на опонента чрез директни или индиректни обиди. Понякога формулирани така (както в случая), че да се спазват правилата…
Тази нелепа и абсолютно не на място компилирана мисъл… ала Елинор Рузвелт… Дан Браун си е чиста заемка, но е видоизменена така, че да изглежда уж като нейна мисъл. А грамотността не изисква да се слагат кавички на компилации, но самоуважението не допуска да се компилира, без да се уточняват източниците. Тези, които си позволяват да компилират, са наясно с липсата си на оригиналност, затова заимстват и интерпретират чуждата. Така… ЧСЗ-то отново е защитено.
Този прийом не е нов. В сайта… в Истински и във Форума съм виждала други подобни изяви, написани като коментари. Копнато чуждо мнение, (даже и няколко накуп) от други сайтове, леко видоизменени с вкарани нови или изтрити от оригинала думички… Разбира се няма нужда от кавички или уточнение, че това са чужди мисли, а не на представящия ги.
Няма нужда да уточнявам, защо го правят. То е ясно… Освен останалите им мотиви без да искат, а може би точно защото искат – се стремят да подценят опонента. Все пак е нормално човек да вижда толкова, колкото може. Но последствията не са за "подценения"… То е само в главата на подценяващия. Тези хора „знаят какво да правят” със Свободата на Словото, но не могат да понесат последствията, когато някой им покаже, че „Царят е гол”.
Твоите коментари са заклеймени или защото не са разбрани или защото са неудобни , но няма да приложа безсмисленото за конкретната ситуация твърдение на Дан Браун, че са неразбрани заради „дребния” ум. По-вероятно е, да е заради ЧСЗ-то.
Животът на една жена, която очаква от мъжа разбиране, не може да бъде друг, освен проигран. Макс Фриш
Аватар
Sasha
кандидат
 
Мнения: 155
Регистриран на:
30 Дек 2007, 20:12
Местоположение:
София

Мнениеот Krista bg » 28 Яну 2017, 22:55

Bambulka написа:
Marchela_1 написа:...

А завръщането можеше да се състои лека-полека и без специални анкети като твоята - шъ ли съ връщате, няма ли??
Връщането е: влизаш, коментираш, интересен си, водиш след себе си нови мнения било то от стари или нови потребители... Такъв е животът на един форум, Марчела. Седянката, която искаш да възродиш, не е форум. Това е СЕДЯНКА. Седянката обаче е скука, т. к. участниците в нея са едни и същи. В нея липсват свеж въздух и пространство и сякаш вече те разбраха това чрез новата си платформа. Хай, ДУ, Как стИ, Ко прайтИ, Ах сърби мЪ, Ох боли мЪ, Живи ли стИ, СтуденУ ми Й, ГУрещУ ми Й... не е достатъчно и затова е този носталгичен поглед назад, към кораба-майка.
Форумът, за който се допуска, че тъгуват старите, е изпълнен с дискусии, коя от коя по-интересни и ползотворни. Всъщност те тъгуват по времето, а не по мястото. Време, когато са били по-млади, по-безгрижни, по-напористи и по-идейни. Знаеш ли, че по онова време 3/4 от тях не са били семейни, не са имали деца. И е било безкахърно време, в което може безкрай да си бъбрят или наддумват. Сега е друго. Средната възраст на постоянното присъствие, което се е вихрило тук, вече не е около 30, а около 40. Други ангажименти, друга заетост имат сега пернАтите. И няма как да е същото. Но пък най-лесно е да се измият ръцете с някой друг - да, той е виновен, че аз не пиша. Няма такъв филм. Нито устройствата, нито клавиатурите някой им е взел. ВРЕМЕ липсва. Но е трудно да се признае, по-лесно е да се ровне глава в пясъка и да се изока "Ех, какви времена бяха, но еди-кой си пречи те да са същите." Та това е смешно!

P. S. От излизането ми през юни до завръщането ми през септември форум, според вашите разбирания, тук така и не се състоя. Два месеца и половина бяха предостатъчни да си докажете какво искате ОТ и ЗА любимото място и да го направите. Не би.


Човек ще си помисли, че ти е било крайно неприятно да седиш с нас в скучната седянка (дума, между другото, която аз първа употребих и виждам, че ти хареса да я "разхождаш", в което няма нищо лошо, естествено) и да се включваш в разговорите ни, които, разбира се са били далеч от само, "Ко праЙтИ". Нима ти не си споделяла случки от ежедневието? Какво си сготвила, разболяла си се, някои или нещо те е ядосало, зарадвало, вдъхновило? Така ли е, Бамбулка? :roll: Ти не клечеше с нас, "средната възраст на постоянното присъствие...." :roll: Сложи си ръката на сърцето и кажи, че беше отвратително и едва ни издържаше. И колко хубаво е сега, че ни няма :arrow: скучното присъствие, 10-12 постоянни потребители и още толкова преминаващи периодично.

Не знам защо Марчела и другите момичета направиха тази тема. Всъщност, знам. Защото им харесахме. Ние, които вече не пишем тук. За краткото време, в което бяхме заедно, те усетиха живата атмосфера, колкото и неприятна и елементарна да е била за теб и ... Някой друг? Ще се учудиш може би, но единици от старите потребители тъгуват за тук. Аз бях една от тях, но вече се излекувах. Пръстите на едната ми ръка са прекалено много, за да изброя още хора като мен. На новото място, се опитах да кажа на тези, сравнително нови момичета, че просто са закъснели и форумът във вида, в който те го завариха, вече не съществува и няма смисъл да се гледа назад, предвид, че само аз и още 2-3 изпитвахме някаква носталгия.

Ще кажа още, че в този форум минаха 9години от живота ми. Непрекъснато от 2007г., при това из всички раздели. Ежедневно. Имам претенции да съм наясно много повече с обстановката тук от всеки, коментирал тази тема. Имам обяснение и за напускането на мнозина и това, разбира се, далеч не е свързано само с определени потребители. И за форумните войни няма да отричам - те се виждат. Разбирам порива ти да акцентираш на тях. Но също така ще кажа, че тук се родиха много РЕАЛНИ приятелства. Тук се подкрепяхме и си помагахме, РЕАЛНО. Събирахме пари за изпаднали в нужда съфорумци, РЕАЛНО. Тук преживяхме смъртта на една удивителна личност, РЕАЛНО. Ти, Бамбулка, би трябвало да си наясно, останалите ти пригласящи, които така категорично се изказват, изобщо няма да коментирам. Или ще отречеш, защото не си видяла такова нещо, а само гнездо на оси и крайно натоварваща обстановка? :unibrow:

Нищо, нищо не се се случило, чак толкова...Ето сега, това място ще стане едно приятно, приветливо и ще заприлича най-сетне на форум, нали? Не на скучна седянка с омръзнали до болка участници. А със смислени теми, с много нови потребители, ехааа...Може да не ми вярваш, но ви го пожелавам - на теб и на всички настоящи и бъдещи потребители.

Наистина, всяко зло за добро. :nod: На новото място, ми е безкрайно приятно да се видя и да общувам с хора, отдавна напуснали оттук. Ценни за мен, такива, които отдавна ми липсваха. Беше като среща със стари приятели, които отдавна не си виждал. За мен се възроди нещо, загубено от години... Плюс бонус :arrow: последните хора, пишещи активно с мен тук, както и новите момичета, инициирали тази тема. Та, в този смисъл, мога да кажа: благодаря! Благодаря и за това, че най-накрая се "излекувах" от това място, където не минаваше ден без да погледна. :)
Never too old to ROCK!
Аватар
Krista bg
наш човек
 
Мнения: 5222
Регистриран на:
18 Ное 2007, 11:57
Местоположение:
София

Мнениеот marapepelia6ka » 29 Яну 2017, 01:34

Криста :clap:
Нужни са ум и сърце да те разбере човек. И доблест да замълчи след твоят пост.....
Аватар
marapepelia6ka
VIP
 
Мнения: 10039
Регистриран на:
20 Окт 2008, 14:37
Местоположение:
не живея в България

Мнениеот Bambulka » 29 Яну 2017, 15:26

marapepelia6ka написа:Криста :clap:
Нужни са ум и сърце да те разбере човек. И доблест да замълчи след твоят пост.....

Да замълча, ама не. Защото след постове на Криста не може да се мълчи 8)
Тя е една от троицата, която не можех да не чета в този форум - с ръка на сърце го казвам. Криста винаги ме е вълнувала и винаги ме е интригувала с неподражаем собствен стил и характерна овладяност на мисълта. При нея няма преливане от пусто в празно и всяка дума е на изключително точното си място, а последният Й пост не прави изключение.
И понеже Криста ме предизвиква с въпроси, ще Й отговоря.

Аз никога не съм преставала да виждам и да изтъквам в други теми и коментари позитивите на този форум пред подобни платформи и съм го правила съвсем искрено. И винаги съм се възхищавала пред тази солидарност в помощ на изпаднало в беда другарче, която тук съм видяла с очите си. Също така и никога не съм спирала да критикувам негативите на форума, като най-яростна съм била по отношение на комплотите срещу нов "играч", двойните стандарти и празнословието. Такава съм си. Убий ме, но ще си кажа точно това, което мисля - не лаская излишно и не ругая без основание.

Криста, седянката в хоремага никога не ми е липсвала и, така като гледам, не ще ми и залипсва, а смисъл в нея никога не съм откривала. И в живота интерес към битовизмите на другите хора не изпитвам, а присъствието ми на тази седянка е било по силата на инерция и най-вече при скука. Но да кажа, че е било отвратително и едва се издържа, не бих могла, защото това означава да призная, че зорлем съм била там. Била съм там по собствена воля, във време за губене.
Krista bg написа: На новото място, ми е безкрайно приятно да се видя и да общувам с хора, отдавна напуснали оттук.

И сега, ако с ръка на сърце ми кажеш, че всички те до един са напуснали заради мен, да знаеш, че няма да мога да понеса тези количества значимост и вина, с които ме товари подобно събитие. Само някое дете в детска градина би могло да повярва на тази фантазия, че 20-30 са си тръгнали заради 1. Аз не го вярвам, а и всъщност не ме интересува кой и защо го е направил. В този форум има почти 19 000 теми с над 1 млн. мнения и това че шепа хора вече не споделят точно тук личните си емоции и състояния под формата на дружески разговор във виртуална кръчма (в последно време тази шепа хора друго не създаваше), не ще навреди на неговите мащаби и популярност. От тук насетне и никой нищо цяла година да не напише, пак ще има какво да се чете, а на вашата платформа най-сърдечно желая същата завидна репутация.

P. S.
Krista bg написа:... да общувам с хора, отдавна напуснали оттук. Ценни за мен, такива, които отдавна ми липсваха. Беше като среща със стари приятели, които отдавна не си виждал. За мен се възроди нещо, загубено от години...

Не разбрах само защо старото ви приятелство (твърде често, по думите ти, и РЕАЛНО такова) е било в пряка зависимост от платформата на този форум? Би ли ми отговорила с какво моето присъствие тук е пречило на вашите органични връзки и приятелски отношения и защо не се чувахте и виждахте извън тази база?? На мен например никой и нищо от тази действителност тук не пречи на комуникацията ми с хората, на които държа и по никакъв начин не може да препятства осъществяването на контакт с тях.
Щастието е добро здраве и лоша памет!
Аватар
Bambulka
наш човек
 
Мнения: 7321
Регистриран на:
28 Дек 2007, 09:38
Местоположение:
друг град

Мнениеот Блум » 14 Фев 2017, 12:02

Марч, форумът може да се възроди. Ако има кой да го възроди. Нужно е обаче /според мен/ по-широко възприятие, защото размириците не са патент на Теодора, която вините явно, а като цяло си бяха тук от години, като едно от платната на магистралата. И няма лошо, стига да не обсебва цялото, да не завладява. Дали Бамби е виновна - ами да, дотолкова, доколкото нещо е зависело от нея. Но иначе не. Масите и масовото са винаги вредни, форумът е ценен с това, че има индивидуалности в него - характери, но нека не се затриват те заради общото. Това мога да кажа аз като пожелание към една такава идея - индивидът преди масата, но нека индивидът е ценен сам по себе си и също така отговорен. Дали бих участвала - да, защо не. Стига да имам настроение.
И нямам страх от нищо, защото Ти си с мен.

www.youtube.com/watch?v=60hYX8ssBm4
Аватар
Блум
наш човек
 
Мнения: 2975
Регистриран на:
09 Ное 2009, 00:56

Мнениеот Black Mimsss » 17 Фев 2017, 20:28

Криста, елегантно и съвършено вярно!


И за да не е чист спам, макар че обожавам да спамя, да кажа, че този форум могат да го вдигнат на крака само нови потребители, които не си знаят спатиите.
Изображение
Аватар
Black Mimsss
наш човек
 
Мнения: 6211
Регистриран на:
16 Сеп 2008, 23:11
Местоположение:
София

Мнениеот beeban2323 » 26 Фев 2017, 15:28

Съгласна съм, изражда се, историята това показва :nod:
Но човекът няма да спре да експериментира в тази посока, защото винаги има и първи път, в който нещо да се промени. :P :P :P :P
Goldenslot ผ่านเว็บ
beeban2323
нов
 
Мнения: 2
Регистриран на:
26 Фев 2017, 15:23
Местоположение:
Дулово

Мнениеот Krista bg » 09 Мар 2017, 14:50

Bambulka написа:Аз никога не съм преставала да виждам и да изтъквам в други теми и коментари позитивите на този форум пред подобни платформи и съм го правила съвсем искрено.

Нямам такова впечатление, особено след така стеклите се събития. Ако цитираното твърдение беше вярно, сигурна съм (на базата общуване с теб), че като ерудиран и разумен човек, нямаше да се поддаваш на излишни емоции, а щеше да бъдеш доста по-обективна в мненията си, ако не другаде, то, поне в тази тема. И то, без да вкарваш излишни дози ирония. Нищо и никога не е точно такова, когато гледаме на него с очите на собствената си разбита емоционалност, твърдя това от опита на свръх емоционален човек. Много може да се философства и анализира по темата, но ще си го спестя...

Bambulka написа:И сега, ако с ръка на сърце ми кажеш, че всички те до един са напуснали заради мен, да знаеш, че няма да мога да понеса тези количества значимост и вина, с които ме товари подобно събитие.

Никъде не съм твърдяла подобно нещо. И ти го знаеш много добре.
Макар да има известно количество хора, които изтъкват точно теб като причина, при това, много преди историята с Теодора. Знаеш ли, общуването с непознати във виртуалното пространство е тънка работа. Аз не изключвам причините за нечие напускане да са личностни конфликти. Това, че за мен спречкването с някого не е причина да се оттелям, не означава, че за друг не е. Причините за моето оттегляне се коренят другаде, но нямам намерение да ги споделям. Конкретно в твоя случай: някои са напуснали заради теб, други - не. И няма никакъв смисъл да "изправяме" фактите.

Bambulka написа: В този форум има почти 19 000 теми с над 1 млн. мнения и това че шепа хора вече не споделят точно тук личните си емоции и състояния под формата на дружески разговор във виртуална кръчма (в последно време тази шепа хора друго не създаваше), не ще навреди на неговите мащаби и популярност. От тук насетне и никой нищо цяла година да не напише, пак ще има какво да се чете,...

Наистина ли вярваш в това? Навярно е така. Ами, чудесно.
Мога да ти кажа какво се случва с подобни популярни форуми. Загиват. Това от опит. Защо? ...Ако съм новорегистриран потребител, напиша тема и събера, в най-добрия случай 3-4 мнения за една седмица, дали ще ми е полезно с нещо такова място? Свидетел съм на умирането, точно на два женски форума, в които съм писала, поради вяла посещаемост. Вече не съществуват. Темите си стоят и да, има какво да се чете, но дали това е достатъчно за популярността на един форум? Ако няма динамика, популярността се свива бързо, както се свиват и мащабите му.
Всеки форум се нуждае от постоянни посетители, колкото и скучни и предсказуеми да изглеждат според някого. Последната група, която се оттегли оттук, с която си общувала, както разбирам, само от скука, смея да твърдя, бяха най-неконфликтните личности. И в този ред на мисли, да се вадят аргументи за перманентно агресивната атмосфера тук,
Bambulka написа:... Знай, че форумът никога не е бил тихо и спокойно място и кротка дружеска среда, какъвто искаш да го изкараш. Тук винаги е имало нарочени и недолюбвани (най-често тези с различното мнение), интригите около които са консолидирали ядро от самозвани авторитети. Мога да ти приложа списък с теми, от които става ясно, че войните тук са от самото начало. Още в първите месеци (няма и три от възникването на форума) положението вече е военно. Периодично, поне два пъти годишно, тук се воюва и аз не говоря ангро, защото архивите са живи и доказателствата са налице. Та... за това време ли му е мъчно на някого питам?

са ми крайно несъстоятелни. Затова и написах предния си пост. Любопитна съм в колко от тези теми, активно участваме аз и хората, които списвахме тук в последните три години, време, в което се появиха Марчела, Нора, Тайс, Тим, Йох, Саша...
...В оня нажежен момент от началото на миналото лято, балансът ти се изплъзна и лично мен, това не ме впечатли. Озадачих се след време, когато не намерих и следа от земната и обективна Бамбулка. Обаче, както и тогава написах, това има значение само и единствено за мен.

Bambulka написа:Не разбрах само защо старото ви приятелство (твърде често, по думите ти, и РЕАЛНО такова) е било в пряка зависимост от платформата на този форум? Би ли ми отговорила с какво моето присъствие тук е пречило на вашите органични връзки и приятелски отношения и защо не се чувахте и виждахте извън тази база?? На мен например никой и нищо от тази действителност тук не пречи на комуникацията ми с хората, на които държа и по никакъв начин не може да препятства осъществяването на контакт с тях.

Че, кой твърди подобно нещо?
Кое те кара да мислиш, че не се чуваме и виждаме "извън тази база"? :roll:
И пак, въртиш, сучеш, все ще изтъкнеш "твоето присъствие" или отсъствие за някакъв фактор. Ми, не е. Не и в този случай. Така че, драма няма. Също и връщане назад няма, спокойно. На никого вече не му пука за това място.
Ти оставаш тук да градиш новия форум, ние се забавляваме "скучновато" на новото място и всички са доволни.
Толкова от мен.
Never too old to ROCK!
Аватар
Krista bg
наш човек
 
Мнения: 5222
Регистриран на:
18 Ное 2007, 11:57
Местоположение:
София

Мнениеот whn » 03 Май 2017, 09:07

whn
нов
 
Мнения: 80
Регистриран на:
03 Май 2017, 09:00
Местоположение:
Берковица

Предишна

Начало  • Назад към Клубни срещи и общи теми

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта