Как да направим червилото по-дълготрайно?

Как да направим червилото по-дълготрайно?

Може да звучи невъзможно, но има няколко трика,...

5 леки рецепти с краставица, подходящи за лятото

5 леки рецепти с краставица, подходящи за лятото

Краставицата е сред зеленчуците, който съдържат...

Грубият секс в 9 стъпки

Грубият секс в 9 стъпки

Болката и удоволствието стимулират отделянето...

13 вдъхновяващи фитнес цитата

13 вдъхновяващи фитнес цитата

Не сте от най-големите фенове на фитнеса и ви е...

Част от колекцията на Леонардо Ди Каприо разследвана от ФБР

Част от колекцията на Леонардо Ди Каприо разследвана от ФБР

Холивудската звезда Леонардо Ди Каприо се оказа...

Меси не покани Марадона на сватбата си

Меси не покани Марадона на сватбата си

Нападателят на Барселона Лионел Меси не покани...

Модератор: ROZALI

Мнениеот PollyShow » 22 Юни 2015, 10:59

И аз след дълго зяпане реших да се включа... Следя предаванията на Йоли и попаднах на този сайт за зелено сирене а там рецепти... и се запалих, като всеки който обича такива миризливи сиренца :) Просто споделям защото ми се стори интересно... Ще се опитам да вкарам една снимка...

Сайта е тук: http://greencheese.eu/category/recepti/

Изображение

Поздрави :)
Аватар
PollyShow
нов
 
Мнения: 5
Регистриран на:
28 Май 2011, 15:07
Местоположение:
София

Мнениеот seducti0n » 18 Фев 2016, 08:37

Копувам си всеки кулинарен журнал и журнал за жената :unibrow:
Аватар
seducti0n
нов
 
Мнения: 59
Регистриран на:
17 Фев 2016, 13:03

Мнениеот Red_lily » 16 Ное 2016, 16:36

Аз и моя приятел, не сме големи фенове на сирената, макар да има интересни рецепти с тях .
Аватар
Red_lily
нов
 
Мнения: 18
Регистриран на:
20 Окт 2015, 11:03
Местоположение:
София

Мнениеот riki12 » 28 Фев 2017, 19:48

Аз не харесвам само синьото сирене.
Аватар
riki12
кандидат
 
Мнения: 104
Регистриран на:
18 Авг 2015, 23:22
Местоположение:
Велинград


Начало  • Назад към Кулинарен журнал

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта