Гащеризон според фигурата

Гащеризон според фигурата

Гащеризонът е една от задължителните дрехи за...

4 възможни причини, заради които винаги сте гладни

4 възможни причини, заради които винаги сте гладни

Чувствате ли се постоянно гладни? Има няколко...

ИГРА: На газ или ток готвите?

ИГРА: На газ или ток готвите?

Тази седмица ви питаме дали готвите на ток или...

Ритуал за красота от Френска Полинезия

Ритуал за красота от Френска Полинезия

Запознайте се с една изключителна грижа за...

Шафранът - по-скъп от златото

Шафранът - по-скъп от златото

Шафранът е най-скъпата подправка в света и може...

Бен Стилър и Кристин Тайлър се развеждат след 17-годишен брак

Бен Стилър и Кристин Тайлър се развеждат след 17-годишен брак

Бен Стилър и съпругата му Кристин Тайлър се...

Модератори: Rama, vesal

Мнениеот klf » 30 Дек 2016, 14:16

Здравейте,
Колега от фирмата (около 500 човека), в която работя прилага подли номера на женската част от колектива. Преструва се на влюбен, дори става настоятелен във жестовете ако не му се обърне внимание. Когато жената му отвърне на чувствата, бяга, става му досадно, казва ѝ че си е въобразила. Спомних си за случаите, за които съм чула след като ми се случи и на мен. Няма да разсъждавам върху болезненото усещане, излагам само фактите. Лъскавият хубавец вече е на 50 години. Никой не го е виждал с жена. Никога не е споменавал приятелка. Не е бил женен. Не ходи по почивки. Непрекъснато е на работа. Мъжете също се чудят гей ли е, малък ли му е или си е обикновен интригант. На какво може да се дължи подобно поведение и отношение? В студентските си години имахме колега със същото отношение към жените, но не беше рязък в отказите, а обясняваше мило и внимателно, че просто се е държал приятелски. В четвърти курс си намери приятелка от друг университет. След година каза, че тя го е зарязала.
Що за птици са този тип мъже? Някой сблъсквал ли се е с подобни случаи? И мъжете нека да кажат нещо :)
Аватар
klf
нов
 
Мнения: 4
Регистриран на:
30 Дек 2016, 14:08
Местоположение:
София

Мнениеот Bambulka » 30 Дек 2016, 21:31

Интересен казус. Аз обаче не съм попадала на такъв тип мъже и мога да говоря само хипотетично :)

1/ Човекът има наднормено самочувствие и не счита никоя за достойна за него.
2/ Човекът се е взел насериозно и е решил, че мисията на живота му е да прави социални експерименти сред жените: колко от 10 "покани за танц" ще бъдат приети и при съгласие губи интерес към обследвания обект.
3/ На младини човекът е претърпял огромно разочарование в любовта и се страхува да не бъде отново наранен. Вследствие на такова разочарование може да е дал обет пред себе си, че до края на дните си ще наранява по същия начин всичко де що ходи с фуста.
4/ На човека му липсва самоувереност, че може да бъде равностоен и адекватен партньор във връзка и затова при реална възможност за такава бяга.
5/ Човекът е абсолютен интроверт и контактите с хора го карат да се чувства некомфортно. За това говори и фактът, че не ходи на почивки.
6/ Човекът страда от раздвоение на личността, което си е медицинска диагноза.
7/ Човекът иска да е като другите, но лични комплекси не му позволяват да бъде като тях.
8/ Човекът е расъл под възпитанието и контрола на властна майка, която е опротивила за него жената като личност и затова се отнася така - унизително, неуважително, подигравателно.

Това са само мои лични хипотези и ще ми бъде интересно другите потребители какво мислят по въпроса.
Ако трябва да се спра на най-възможните варианти, това са № 3 и № 8.
klf написа: Спомних си за случаите, за които съм чула след като ми се случи и на мен.

klf, ти с него ли се опари? Ако искаш, разкажи какво точно се случи.
Щастието е добро здраве и лоша памет!
Аватар
Bambulka
наш човек
 
Мнения: 7314
Регистриран на:
28 Дек 2007, 09:38
Местоположение:
друг град

Мнениеот klf » 31 Дек 2016, 02:42

Като чета, всичко от 1 до 8 не бих изключила нищо. Причината вероятно е комплексна, даже ще добавя:

9/ Гей е и го прави за прикритие е най-широко разпространената версия сред колегите. (Ако е такъв, се чудя няма ли да е притеснително за него толкова много женско внимание. Възрастна колежка, пенсионерка, с чиято дъщеря са били в един випуск в университета каза преди време, че е мръсник, интригант, лош човек и му „пълнят дупките брутално и отвсякъде”, но тогава не обърнах внимание, не ме интересуваше, наскоро се сетих.)
10/ Интригант е. Скучно му е на работа. Чувала съм коментар през 99 година:„ Той просто учтиво ги поздравявал, а те си мислили, че е влюбен в тях”. За млади стажантки става въпрос. Направил се е на влюбен на двете по едно и също време. Всяка си помислила, че не ѝ е отвърнал заради другата. Първо се скарали помежду си, а после отишли да се разправят с него. Случаят от онова време не е бил единствен. В подобна ситуация попаднах и аз. Само дето вече сме пораснали хора и с колежката от другия отдел, с която не се познаваме и не работим заедно, няма да направим сцена. Дано поне малко е наясно какъв е. Дано не ѝ е причинил големи сърдечни терзания. Бих и казала малко успокоителни думи, но ми е неудобно да я заговоря по темата.
Аватар
klf
нов
 
Мнения: 4
Регистриран на:
30 Дек 2016, 14:08
Местоположение:
София

Мнениеот Domakinka » 31 Дек 2016, 10:42

Преди време дъщеря ми "пострада" от един подобен екземпляр, но доста по-млад. Тогава с нея се мъчехме да си го обясним, дълго го анализирахме и предполагахме. Защото разумно обяснение, дори просто един разумен разговор тя не получи. След време той пак се опита да я "налази", може би защото тя беше заета и не му обръщаше никакво внимание. Тогава тя го предизвика да обясни някогашното си поведение от чисто любопитство, като загадъчен феномен. Отговорът му беше, че в различните жени, които е свалял, не бил открил подходящата за създаване на семейство и деца и затова ги подменял. А демонстрациите на влюбеност подсилвали и разкрасявали връзките; сега вече си бил изчистил критериите, помъдрял бил и вече имал друг подход към жените. Много скоро, обаче, дъщеря ми откри в социалните мрежи, че този тип ни най-малко не е променил стила си и бързо влюбване/скоростно разлюбване продължава. Та ето какъв е изводът за мен: Съгласна съм и с деветте ви хипотези, но си добавям и своята. Като малък е бил грозноват, посредствен и незабележим. После се е разхубавил, образовал, издигнал в службата, придобил наследствени пари и изведнъж е станал харесван, търсен, преследван. Толкова много са хубавите и интересни жени около него, че как да се спре на една. Как да се кротне намясто, като светът е пред него и го предизвиква към нови и нови победи. Дано си намери и той майстора! :nod:
Domakinka
нов
 
Мнения: 26
Регистриран на:
14 Дек 2013, 11:49
Местоположение:
София

Мнениеот klf » 31 Дек 2016, 18:11

Фирменият лирически герой се вписва и в тези граници, но не стига до интимности, дори и до срещи. Всичко приключва по коридорите, където е започнало. По случай изкачването на йерархично стъпалце мама и тате му купили апартамент, а лъскавото возило със сигурност не е придобито от заплатите. Чух го да споделя с колега, че отказва цигарите защото „виждаш какво е положението” т.е. с финансите, та за момент доби някакъв човешки облик за мен. Колежките не го свалят, ако той не започне, защото изглежда прекалено надут. В повечето случаи гледа толкова сърдито, сякаш си търси някого да убие.
Аватар
klf
нов
 
Мнения: 4
Регистриран на:
30 Дек 2016, 14:08
Местоположение:
София

Мнениеот Bambulka » 01 Яну 2017, 18:19

Domakinka написа:Като малък е бил грозноват, посредствен и незабележим. После се е разхубавил, образовал, издигнал в службата, придобил наследствени пари и изведнъж е станал харесван, търсен, преследван. Толкова много са хубавите и интересни жени около него, че как да се спре на една. Как да се кротне намясто, като светът е пред него и го предизвиква към нови и нови победи.

Напълно възможно е :nod:
А и не бива да изключваме да е мъжът порода "Дон Жуан" - прелъстител, без поемане на отговорност и ангажименти към обекта на прелъстяване.
Щастието е добро здраве и лоша памет!
Аватар
Bambulka
наш човек
 
Мнения: 7314
Регистриран на:
28 Дек 2007, 09:38
Местоположение:
друг град

Мнениеот all4laurie » 27 Фев 2017, 10:07

Със сигурност не е прикритие :D Защото нямаше толкова продължително да изполва един и същ захабен трик и с толкова много жени. Тези мъже са фетишисти. Те крият грозни тайни. Имат разбита любов, тайна любов, може дори и да е гей или нарцис, но това да си играе с жените определено го възбужда. И затова има нужда от все повече жени да паднат на мушката му, дори без усложнява заниманието си. Мисля, че той го прави за себе си и собствената си сексуалност, отколкото с цел да умишлено да нарани някого или дори срещуположния пол като цялост.
all4laurie
нов
 
Мнения: 8
Регистриран на:
27 Фев 2017, 09:44
Местоположение:
София

Мнениеот klf » 03 Апр 2017, 08:14

"Мисля, че той го прави за себе си и собствената си сексуалност, "

Явно много е гладна неговата сексуалност :D . На псевдо мъжете също се преструва на влюбен :D
Аватар
klf
нов
 
Мнения: 4
Регистриран на:
30 Дек 2016, 14:08
Местоположение:
София


Начало  • Назад към Взаимоотношения 2

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта