Та да ви питам, знаете ли някой сайт, на който мога да си кача снимка и да пробвам различни прически, поне да видя как бих могла да изглеждам.
Олга Куриленко – секси модел или талантлива актриса?
Олга Куриленко навлиза в светските среди като...

Извършиха животоспасяващата трансплантация на лице в Полша
Лекарски екип от Полша за първи път извърши...
За да пишеш във форума влез в твоя профил или се регистрирай.
90 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Реших да си направя прическа "Боб". Тези, които са ми виждали снимки, знаят, че косата ми е почти до кръста. Фризьорката мисли, че много ще ми отива и аз така мисля, но все пак жал ми е да я резна тази дълга косица
, а и ако не се харесам не знам какво ще правя
Та да ви питам, знаете ли някой сайт, на който мога да си кача снимка и да пробвам различни прически, поне да видя как бих могла да изглеждам.
Та да ви питам, знаете ли някой сайт, на който мога да си кача снимка и да пробвам различни прически, поне да видя как бих могла да изглеждам.-

roxanna - наш човек
село
а какво е при´еска ¨боб¨
-

mese4ina - кандидат
Пловдив
-

roxanna - наш човек
село
roxanna написа:Реших да си направя прическа "Боб". Тези, които са ми виждали снимки, знаят, че косата ми е почти до кръста. Фризьорката мисли, че много ще ми отива и аз така мисля, но все пак жал ми е да я резна тази дълга косица, а и ако не се харесам не знам какво ще правя
Оле мацка,коса до кръста и си готова да я резнаеш?!Аз лично не бих ,а толкова много искам дългааа коса ,като твоята.Колко време си я чакала ,за да стигне до тази дължина ?
-

sweet_escape76 - наш човек
не живея в България
roxanna написа:Реших да си направя прическа "Боб". Тези, които са ми виждали снимки, знаят, че косата ми е почти до кръста. Фризьорката мисли, че много ще ми отива и аз така мисля, но все пак жал ми е да я резна тази дълга косица, а и ако не се харесам не знам какво ще правя
защо искаш да направиш такава драсти´на промяна?и аз предии години си бях навила на пръста да си я отрежа.направих го и сега още немога да си я пуса толкова дълга.за мен ли´но едно от големите богатства нажените е дългата коса аа ти си знаеш най добре
-

mese4ina - кандидат
Пловдив
Мацка... това си е много кръцната коса.
Но ако все пак си решила, дано ти отива. И да и вземеш много парички на отрязаната твоя. 
-

Пеперудата - наш човек
друг град
sweet_escape76 написа:Оле мацка,коса до кръста и си готова да я резнаеш?!Аз лично не бих ,а толкова много искам дългааа коса ,като твоята.Колко време си я чакала ,за да стигне до тази дължина ?
Ами от детската градина съм си все с коса до кръста, само краищата и са рязани
-

roxanna - наш човек
село
-

Black Panther - наш човек
не живея в България
Това е така нареченото каре.Имаше някакъв сайт на Арома май- там можеш да качиш.Ще потърся....
I think I'll find another way
There's so much more to know
I guess I'll die another day
It's not my time to go!
It's not my time to go!
-

rachona - наш човек
София
Рокси, ако съм на твое място не бих си отрязала косата.Не прави тази грешка!!!
-

анастасия19 - наш човек
друг град
Ти пишеш ,че винаги си била с дълга коса , може би е време за промяна ...незнам , ако си от хората , които не обичат промените...
Всеки случай ще се видиш различна и може даже повече да се харесаш..
Прическата ,която си избрала е супер , но имай впредвид ,че отива само на идеално прави коси ...Ако все пак се престрашиш, пусни снимка да те видим...Кураж и добър фризьор , от това имаш нужда!
Всеки случай ще се видиш различна и може даже повече да се харесаш..
Прическата ,която си избрала е супер , но имай впредвид ,че отива само на идеално прави коси ...Ако все пак се престрашиш, пусни снимка да те видим...Кураж и добър фризьор , от това имаш нужда!
-

Ivelin4eto_74 - наш човек
Варна
и аз искам много така да се пострия.мойта коса е права и поне няма да има нужда от изправяне,само че ме е страх че няма да ми отива и най много после да съжалявам.толкова години си пускам косата и ся да стрия,много се чудя.според вас на какви лица ще отива тази прическа
-

JuJu_ - приятел
Пловдив
Аз пък съм ЗА смелото рязане.Стига бе- това е коса- тя расте.Човек трябва да се променя.
Рокси аз те подкрепям, прическата е много актуална и отива почти на всеки.Пък и ще се промениш коренно, сигурна съм, че ще се чувстваш страхотно.Нов човек!
Рокси аз те подкрепям, прическата е много актуална и отива почти на всеки.Пък и ще се промениш коренно, сигурна съм, че ще се чувстваш страхотно.Нов човек!
It's not my time to go!
It's not my time to go!
-

rachona - наш човек
София
Ето сайта за да пробваш някоя друга прическа.Само първо трябва да се регистрираш в Арома Клуб.Ти като натиснеш върху "Виртуален фризьорски салон" и там вече ще видиш как да се регитрираш.
Успех с новия имидж
http://www.aroma-bg.com/fun/index.php?cat=4&lg=bg
Успех с новия имидж
http://www.aroma-bg.com/fun/index.php?cat=4&lg=bg
-

Ani4ka88 - нов
Варна
А на тази прическа не започна ли вече да и отминава модата? 
-

Пеперудата - наш човек
друг град
И аз съм за промяната . Ама тази прическа е за абсолютно права коса . Твоята не беше ли чуплива ? 
-

sunflower - наш човек
Пловдив
Рокси ,прическата е страхотна. Ако косата ти е права ,ще ти стои страхотно.
-

Дия_б - VIP
друг град
Е стига де момичета, коса е ,ще порасте. А и прическата е супер, и до колкото съм виждала снимките ти ще ти стои страхотно.
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп !
-

Elinel - наш човек
село
започнах и аз да се навивам за тази прическа.моята коса е права,а лицето ми е дълго,дали ще ми отива

-

JuJu_ - приятел
Пловдив
rachona написа:Аз пък съм ЗА смелото рязане.Стига бе- това е коса- тя расте.Човек трябва да се променя.
Съгласна съм,понякога човек има нужда от промняна и аз преди много години имах коса с почти същата дължина и се подстригах страшно късо,после си махнах и бретона,а сега пак си имам хубава дълга коса.Промяната действа невероятно,кара те да се чувстваш пълна с живот.
Животът е безкрайно търсене,в което накрая човек осъзнава,че намира само себе си!!!!

-

захира - наш човек
София
това ми е една от любимите прически + варианта с малко по-дълга коса - до раменете, което мисля доста ще ти отива. мн е изискана. когато бях в 9 клас бях в депресия и от червена коса до кръста направих боб-ът и то в черен вариант
но....моята коса е чуплива и беше голям зор след всяко къпане.
според мен добре си решила да направиш промяна, а и да не забравяме, че прекалено дългата коса не е толкова елегантна
джуджу, ти си спортен тип мацка, нали
според мен добре си решила да направиш промяна, а и да не забравяме, че прекалено дългата коса не е толкова елегантна
джуджу, ти си спортен тип мацка, нали
-

zenata - VIP
София
Жужу, отива на издължено лице, само че трябва да направиш бретон.На мен лицето ми е издължено.От едната страна съм така, а от другата ми е дълго.И бретон имам на една страна.Бретона, ако не е прав залъгва за дългото лице.
It's not my time to go!
It's not my time to go!
-

rachona - наш човек
София
а не,никакъв бритон.казала съм никога.миналото лято направих тази грешка да си пострия бритон и казах в този живон никога вече.като се видях и ми си прирева
-

JuJu_ - приятел
Пловдив
JuJu_ написа:а не,никакъв бритон.казала съм никога.миналото лято направих тази грешка да си пострия бритон и казах в този живон никога вече.като се видях и ми си прирева
Явно не си си направила правилния бретон. Без бретон лицето изглежда още по дълго.Другия вариант е да си правиш косата много обемна.Но това си е по половин час занимавка всеки ден.
It's not my time to go!
It's not my time to go!
-

rachona - наш човек
София
90 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4