Rozali.com   Форум   Търсене     Регистрирайте се   Профил   Влезте, за да видите съобщенията си   Вход 
ясли и детски градини, от които сте останали доволни

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум.Rozali.com Форуми -> Проблеми с малките дяволчета
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
iiv_mortisha
наш човек

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: 06/02/2009 6:48 pm    Заглавие: ясли и детски градини, от които сте останали доволни Отговорете с цитат

Здравейте, мили мами,
създадох тази тема, защото си мисля че ще е полезна за много бъдещи и настоящи мами. Споделете в коя детска градина водите детето си, на колко години е то, от какво сте и не сте доволни, какво предлагат там и всичко, което се сетите че ще е полезно. И МОЛЯ да не се заяждаме след всяко мнение - нека всеки сподели своите виждания, та било то и да си противоречат. Все пак едни родители държат на хрането, други на хигиената, трети на заниманията и т.н. Пишете града, в която е детската градина и името й, а който го интересува нещо повече за нея да си пише на лични - така мисля, че няма да се прави реклама, а просто ще има полезна информация. Rolling Eyes Бъдете изчерпателни и мисля, че ще има много доволни Smile !

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Rama
VIP

Местожителство: София

МнениеПуснато на: 07/02/2009 4:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Моят син вече е ученик, но посещаваше 1 ОДЗ в София. Беше в групата на Вилма Симеонова и Виолета Сотирова. Цял живот ще свалям шапка, когато видя тези две жени.

Благодаря им pray
Върнете се в началото
iiv_mortisha
наш човек

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: 12/02/2009 9:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Хайде, мили мами, бъдете по-активни в тази тема. Сигурна съм, че всяка от Вас я интересува къде е най-доброто за детето й. С положителни или отрицателни отзиви и защо са такива ще помогнем на много други в това да вземат най-правилното Решение за своето дете. Благодаря ти, Rama, че си се записала Smile .

Върнете се в началото
mobilna
нов

Местожителство: Лозница

МнениеПуснато на: 09/05/2009 6:38 pm    Заглавие: Re: ясли и детски градини, от които сте останали доволни Отговорете с цитат

iiv_mortisha написа:
Здравейте, мили мами,
създадох тази тема, защото си мисля че ще е полезна за много бъдещи и настоящи мами. Споделете в коя детска градина водите детето си, на колко години е то, от какво сте и не сте доволни, какво предлагат там и всичко, което се сетите че ще е полезно. И МОЛЯ да не се заяждаме след всяко мнение - нека всеки сподели своите виждания, та било то и да си противоречат. Все пак едни родители държат на хрането, други на хигиената, трети на заниманията и т.н. Пишете града, в която е детската градина и името й, а който го интересува нещо повече за нея да си пише на лични - така мисля, че няма да се прави реклама, а просто ще има полезна информация. Rolling Eyes Бъдете изчерпателни и мисля, че ще има много доволни Smile !
Върнете се в началото
lili78
приятел

Местожителство: София

МнениеПуснато на: 17/09/2009 10:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Синът ми ходи на градина в ОДЗ 50, намира се зад 30-то училище /в София/. Много сме доволни аз и най-вече той. Тръгна на ясла на 1г.и 10м., вече е в предучилищната група. Учителките и възпитателките са много добри, винаги отговарят на въпросите на родителите, помагат със съвети. Имат отношение към всяко дете в групата и подход към децата, съобразен с потребностите и възможностите на всяко едно от тях. Базата също е много добра. Дворът на градината е много добре поддържан, децата са навън винаги, когато времето го позволява. Освен това след работно време и в почивните дни входната врата се заключва и има охрана, т.е. в двора на градината не се събира половината квартал да си прекарва свободното време, което се случва в други градини. Има плувен басейн и по желание на родителите децата плуват два пъти седмично. Така че, бих казала че за мен това е една от най-добрите детски градини в София.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум.Rozali.com Форуми -> Проблеми с малките дяволчета Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети