По-млади с биоревитализация

По-млади с биоревитализация

Биоревитализацията е съвременен метод, с който...

Как Гуен Стефани отслабна за 8 седмици?

Как Гуен Стефани отслабна за 8 седмици?

Само 8 седмици след раждането на сина си Аполо...

Болести, пренасяни от насекоми

Болести, пренасяни от насекоми

Лятото е сезонът на ужилванията и ухапванията от...

Мебели за малък дом

Мебели за малък дом

Малкият дом е уютен и симпатичен, а с правилното...

Индийка уби леопард със сърп

Индийка уби леопард със сърп

Индийска жена на 56 г. влязла в сражение с леопард,...

Серия от трусове при вулканите в Исландия

Серия от трусове при вулканите в Исландия

Най-малко два труса с магнитуд над и около 5...

Модератор: ROZALI

Мнениеот squirtka83 » 08 Апр 2010, 22:43

Момичета, ще съм ви много благодарна, ако някоя от вас сподели рецепта за кренвиршки. Мъжа ми отдавна ме врънка за тях, а не намирам никаква рецепта в интернет. А не искам да звъня на майка му да я питам тя как ги прави...
Аватар
squirtka83
приятел
 
Мнения: 284
Регистриран на:
24 Апр 2008, 10:12
Местоположение:
София

Мнениеот Praskovka- mimito » 08 Апр 2010, 23:36

туй телепатията голяма работа :lol:
Не е важно какво влиза в устата ти, а какво излиза от нея!

http://www.komar.org/bbq/bbq_grill_reci ... uirrel.jpg

http://img119.imageshack.us/img119/3432 ... 8b669a.gif
Аватар
Praskovka- mimito
наш човек
 
Мнения: 2173
Регистриран на:
24 Дек 2008, 23:35
Местоположение:
село

Мнениеот esster » 09 Апр 2010, 15:15

Ох,Прас,разсмиваш ме винаги :lol: .А на момичето ето му една идея ЦЪК
По-елементарно от тва :lol: ,накъде
Изображение
Аватар
esster
наш човек
 
Мнения: 2356
Регистриран на:
19 Авг 2008, 15:07
Местоположение:
София

Мнениеот Dale » 09 Апр 2010, 15:18

squirtka83 написа:Момичета, ще съм ви много благодарна, ако някоя от вас сподели рецепта за кренвиршки. Мъжа ми отдавна ме врънка за тях, а не намирам никаква рецепта в интернет. А не искам да звъня на майка му да я питам тя как ги прави...

И защо? Представи си, че тя леко ги загаря и ако ти не ги загориш мъжът ти няма да ги хареса... :wink: :lol:
Не прави на другите това, което не искаш да правят на теб!
Аватар
Dale
наш човек
 
Мнения: 5168
Регистриран на:
20 Мар 2009, 23:12
Местоположение:
Русе

Мнениеот Praskovka- mimito » 09 Апр 2010, 15:21

esster написа:Ох,Прас,разсмиваш ме винаги :lol: .А на момичето ето му една идея ЦЪК
По-елементарно от тва :lol: ,накъде

Не ма, ами щото когато писах рецептата за гергьовденска пита и докато я писах си мислех, че правих едни кремвиршки лятото ама не се сещам какво им беше тестото-някаква импровизация и не ги написах и то взело че ме усетило и му се дояло. :D
Спомням си че май беше нещо мляко, две яйца , сол, захар, малко олио и мая за тесто . После като повтаса това тесто правих едни дълги шнурчета с които увивах цял кремвирш като на твоята снимка изглежда и това като втаса се маже с яйце и се пече. Спомням си че станаха трепач и детето ми викаше че били закуски от магазина. :D деЦка работа яде им се на децата
Не е важно какво влиза в устата ти, а какво излиза от нея!

http://www.komar.org/bbq/bbq_grill_reci ... uirrel.jpg

http://img119.imageshack.us/img119/3432 ... 8b669a.gif
Аватар
Praskovka- mimito
наш човек
 
Мнения: 2173
Регистриран на:
24 Дек 2008, 23:35
Местоположение:
село

Мнениеот esster » 09 Апр 2010, 15:26

Ааа,разбрах сега :nod: ,за телепатията :lol: .Аз на мойто малкото ще взема да му направя някой път,то много лИби кренвирши.А аз :puke: ,представям си кво има вътре и :puke: .....Ама тия пусти реклами,то от там се сеща...(требва да му намаля телевизията :lol: )
Изображение
Аватар
esster
наш човек
 
Мнения: 2356
Регистриран на:
19 Авг 2008, 15:07
Местоположение:
София

Мнениеот Praskovka- mimito » 09 Апр 2010, 15:37

Купи си Пражки на Леки много са арни
Щом не се уригвам на кренвирш 5 часа след като съм ги яла значи биват.
Ако ядеш народен от 2.20 няма как да чакаш вътре да има месо . Аз нищо на което пише Народно не купувам. Пък умирам да се хиля като видя да мятат онова кифте в тигана от кайма народна -българската традиция и вкус :lol:
между другото незнам дали обръщате внимание вие като по-богати ама аз редовно си купувам едни германски изрезки от колбаси които наистина са на доста тънки цени и са супер качество. например луканкови на 5 лева килото, има разни пикантни с чер пипер и лют червен дето много вървят у дома.
Не е важно какво влиза в устата ти, а какво излиза от нея!

http://www.komar.org/bbq/bbq_grill_reci ... uirrel.jpg

http://img119.imageshack.us/img119/3432 ... 8b669a.gif
Аватар
Praskovka- mimito
наш човек
 
Мнения: 2173
Регистриран на:
24 Дек 2008, 23:35
Местоположение:
село

Мнениеот esster » 09 Апр 2010, 15:41

Аз му вземам Сачи или Тандем,ами кат му ги сваря,те се надуват,кое месо се надува(соевото :mrgreen: и набухвателите за хартия :lol: ).
А ето една смехория от некъв форум,поствала съм това и преди :lol:
По принцип си товаря талигата веднъж месечно от метро с припаси (и боеприпаси ) и си взимам кренвиршоляци на соларис или бони оборот (вече 4-5 години ) Оооообаче последния път за зла беда имаше само Сачи и някакви други измислени.
А Аз съм върл противник на рекламите и бойкотирам винаги новите неща който се опитват да пробият в област в която аз отдавна имам предпочитания към продукта.
Та се наложи да си взема от Сачи-вите
Е земах си. Е ядох ги. Е слоугана на рекламата вече могат да си го сменят на "Сачи - Кренвиршите от Лайно !"
Сега ще ме попитате що ям кренвирши а не муам луканка или пастърмица. Ами мразя ! А жената е фенка точно на тия месища. И трябва аз да и ги режа всеки път и ми се ебава мамата. Влагам повече калории като енергия в т'ва рязане от колкото полученото от изяденото в последствие.

А кренвирш наврян в буркана за горчица си е класика !

И сега дайте си мнението за Сачи-мирови. И какво предпочитате вие като кренвирши.
Изображение
Аватар
esster
наш човек
 
Мнения: 2356
Регистриран на:
19 Авг 2008, 15:07
Местоположение:
София

Мнениеот squirtka83 » 09 Апр 2010, 16:17

Благодаря ви, момичета, ще импровизирам май. И аз не съм във възторг от кренвиршите вътре, но като иска непременно с кренвирши ще си ги яде сам, и без това не съм по тестяните неща :lol:
Аватар
squirtka83
приятел
 
Мнения: 284
Регистриран на:
24 Апр 2008, 10:12
Местоположение:
София

Мнениеот vvaallyyaa » 09 Апр 2010, 16:25

а още по-мързеливо е да ги загърнеш с бутер тесто /без да увиваш, че ще стане "клисаво"/да го поръсиш с ким, или морска сол... и във фурната
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и Вселената. За второто не съм съвсем сигурeн...
Алберт Айнщайн
Аватар
vvaallyyaa
VIP
 
Мнения: 12864
Регистриран на:
11 Окт 2007, 07:22
Местоположение:
друг град

Мнениеот Praskovka- mimito » 09 Апр 2010, 16:58

esster написа:Аз му вземам Сачи или Тандем,ами кат му ги сваря,те се надуват,кое месо се надува(соевото :mrgreen: и набухвателите за хартия :lol: ).
А ето една смехория от некъв форум,поствала съм това и преди :lol:
По принцип си товаря талигата веднъж месечно от метро с припаси (и боеприпаси ) и си взимам кренвиршоляци на соларис или бони оборот (вече 4-5 години ) Оооообаче последния път за зла беда имаше само Сачи и някакви други измислени.
А Аз съм върл противник на рекламите и бойкотирам винаги новите неща който се опитват да пробият в област в която аз отдавна имам предпочитания към продукта.
Та се наложи да си взема от Сачи-вите
Е земах си. Е ядох ги. Е слоугана на рекламата вече могат да си го сменят на "Сачи - Кренвиршите от Лайно !"
Сега ще ме попитате що ям кренвирши а не муам луканка или пастърмица. Ами мразя ! А жената е фенка точно на тия месища. И трябва аз да и ги режа всеки път и ми се ебава мамата. Влагам повече калории като енергия в т'ва рязане от колкото полученото от изяденото в последствие.

А кренвирш наврян в буркана за горчица си е класика !

И сега дайте си мнението за Сачи-мирови. И какво предпочитате вие като кренвирши.

от къде го взе този цитат :lol:
Не е важно какво влиза в устата ти, а какво излиза от нея!

http://www.komar.org/bbq/bbq_grill_reci ... uirrel.jpg

http://img119.imageshack.us/img119/3432 ... 8b669a.gif
Аватар
Praskovka- mimito
наш човек
 
Мнения: 2173
Регистриран на:
24 Дек 2008, 23:35
Местоположение:
село

Мнениеот esster » 09 Апр 2010, 17:01

Ей от Тук :lol:
Изображение
Аватар
esster
наш човек
 
Мнения: 2356
Регистриран на:
19 Авг 2008, 15:07
Местоположение:
София

Мнениеот Praskovka- mimito » 09 Апр 2010, 17:04

кренвирши "Балкански Тонус" - 1.67лв/кг

:lol: :lol: :lol:
Не е важно какво влиза в устата ти, а какво излиза от нея!

http://www.komar.org/bbq/bbq_grill_reci ... uirrel.jpg

http://img119.imageshack.us/img119/3432 ... 8b669a.gif
Аватар
Praskovka- mimito
наш човек
 
Мнения: 2173
Регистриран на:
24 Дек 2008, 23:35
Местоположение:
село

Мнениеот zenata » 09 Апр 2010, 17:12

Praskovka- mimito написа:Купи си Пражки на Леки много са арни
Щом не се уригвам на кренвирш 5 часа след като съм ги яла значи биват.
Ако ядеш народен от 2.20 няма как да чакаш вътре да има месо . Аз нищо на което пише Народно не купувам. Пък умирам да се хиля като видя да мятат онова кифте в тигана от кайма народна -българската традиция и вкус :lol:
между другото незнам дали обръщате внимание вие като по-богати ама аз редовно си купувам едни германски изрезки от колбаси които наистина са на доста тънки цени и са супер качество. например луканкови на 5 лева килото, има разни пикантни с чер пипер и лют червен дето много вървят у дома.


нали знаеш, че леки и народни са на една фирма :lol:

http://www.bella.bg/bg/brands/default.htm

кви тез изрезки :roll:
има едни италиански не лоши, ама последния път мн солени бяха :x и на чико се ядат
Аватар
zenata
VIP
 
Мнения: 34772
Регистриран на:
23 Апр 2007, 14:16
Местоположение:
София

Мнениеот esster » 09 Апр 2010, 17:12

Praskovka- mimito написа:
кренвирши "Балкански Тонус" - 1.67лв/кг

:lol: :lol: :lol:

:lol: ,името е :joke: ,а цената е такава,щото май е от 2003та обсъждането :lol:
Изображение
Аватар
esster
наш човек
 
Мнения: 2356
Регистриран на:
19 Авг 2008, 15:07
Местоположение:
София

Мнениеот iordan65 » 19 Май 2010, 11:52

razc

epvate kenvir6ite slagate po sredata ka6kaval narejdate v tava porasvate s 4erven piper polivate s 4-5 laj.lio i pe4ete do zlatisto


ili pak razdelite krenvir6ite po daljina leko gi nogavate kato sarce zakkrepite s kle4ka za zabi.Vatre 4ukvate 1 iaice porasvate s nastargan ka6kaval ,sol na vkus i pe4ete do gotovnost na iaiceto
Аватар
iordan65
нов
 
Мнения: 1
Регистриран на:
25 Ное 2009, 08:37
Местоположение:
Пловдив


Начало  • Назад към Кулинарен журнал

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта