Съветите за здравословно хранене на Синди Крауфорд

Съветите за здравословно хранене на Синди Крауфорд

Синди Крауфорд е на 48 години и все още изглежда...

Офис стил - идеи и съвети

Офис стил - идеи и съвети

Много жени водят война с гардероба сутрин,...

Есенен декор за балкона

Есенен декор за балкона

Пренесете есенната магия навсякъде вкъщи – дори...

Заболявания, причинени от мухъл

Заболявания, причинени от мухъл

Мухълът е досаден проблем в много жилища, но...

Ева Лонгория премахва татуировките си

Ева Лонгория премахва татуировките си

Актрисата Ева Лонгория ще премахне татуировките...

Една зелена ябълка на ден помага срещу затлъстяването

Една зелена ябълка на ден помага срещу затлъстяването

Една ябълка на ден помага в борбата със...

Модератор: ROZALI

Мнениеот squirtka83 » 08 Апр 2010, 22:43

Момичета, ще съм ви много благодарна, ако някоя от вас сподели рецепта за кренвиршки. Мъжа ми отдавна ме врънка за тях, а не намирам никаква рецепта в интернет. А не искам да звъня на майка му да я питам тя как ги прави...
Аватар
squirtka83
приятел
 
Мнения: 284
Регистриран на:
24 Апр 2008, 10:12
Местоположение:
София

Мнениеот Praskovka- mimito » 08 Апр 2010, 23:36

туй телепатията голяма работа :lol:
Не е важно какво влиза в устата ти, а какво излиза от нея!

http://www.komar.org/bbq/bbq_grill_reci ... uirrel.jpg

http://img119.imageshack.us/img119/3432 ... 8b669a.gif
Аватар
Praskovka- mimito
наш човек
 
Мнения: 2173
Регистриран на:
24 Дек 2008, 23:35
Местоположение:
село

Мнениеот esster » 09 Апр 2010, 15:15

Ох,Прас,разсмиваш ме винаги :lol: .А на момичето ето му една идея ЦЪК
По-елементарно от тва :lol: ,накъде
Изображение
Аватар
esster
наш човек
 
Мнения: 2356
Регистриран на:
19 Авг 2008, 15:07
Местоположение:
София

Мнениеот Dale » 09 Апр 2010, 15:18

squirtka83 написа:Момичета, ще съм ви много благодарна, ако някоя от вас сподели рецепта за кренвиршки. Мъжа ми отдавна ме врънка за тях, а не намирам никаква рецепта в интернет. А не искам да звъня на майка му да я питам тя как ги прави...

И защо? Представи си, че тя леко ги загаря и ако ти не ги загориш мъжът ти няма да ги хареса... :wink: :lol:
Не прави на другите това, което не искаш да правят на теб!
Аватар
Dale
наш човек
 
Мнения: 5168
Регистриран на:
20 Мар 2009, 23:12
Местоположение:
Русе

Мнениеот Praskovka- mimito » 09 Апр 2010, 15:21

esster написа:Ох,Прас,разсмиваш ме винаги :lol: .А на момичето ето му една идея ЦЪК
По-елементарно от тва :lol: ,накъде

Не ма, ами щото когато писах рецептата за гергьовденска пита и докато я писах си мислех, че правих едни кремвиршки лятото ама не се сещам какво им беше тестото-някаква импровизация и не ги написах и то взело че ме усетило и му се дояло. :D
Спомням си че май беше нещо мляко, две яйца , сол, захар, малко олио и мая за тесто . После като повтаса това тесто правих едни дълги шнурчета с които увивах цял кремвирш като на твоята снимка изглежда и това като втаса се маже с яйце и се пече. Спомням си че станаха трепач и детето ми викаше че били закуски от магазина. :D деЦка работа яде им се на децата
Не е важно какво влиза в устата ти, а какво излиза от нея!

http://www.komar.org/bbq/bbq_grill_reci ... uirrel.jpg

http://img119.imageshack.us/img119/3432 ... 8b669a.gif
Аватар
Praskovka- mimito
наш човек
 
Мнения: 2173
Регистриран на:
24 Дек 2008, 23:35
Местоположение:
село

Мнениеот esster » 09 Апр 2010, 15:26

Ааа,разбрах сега :nod: ,за телепатията :lol: .Аз на мойто малкото ще взема да му направя някой път,то много лИби кренвирши.А аз :puke: ,представям си кво има вътре и :puke: .....Ама тия пусти реклами,то от там се сеща...(требва да му намаля телевизията :lol: )
Изображение
Аватар
esster
наш човек
 
Мнения: 2356
Регистриран на:
19 Авг 2008, 15:07
Местоположение:
София

Мнениеот Praskovka- mimito » 09 Апр 2010, 15:37

Купи си Пражки на Леки много са арни
Щом не се уригвам на кренвирш 5 часа след като съм ги яла значи биват.
Ако ядеш народен от 2.20 няма как да чакаш вътре да има месо . Аз нищо на което пише Народно не купувам. Пък умирам да се хиля като видя да мятат онова кифте в тигана от кайма народна -българската традиция и вкус :lol:
между другото незнам дали обръщате внимание вие като по-богати ама аз редовно си купувам едни германски изрезки от колбаси които наистина са на доста тънки цени и са супер качество. например луканкови на 5 лева килото, има разни пикантни с чер пипер и лют червен дето много вървят у дома.
Не е важно какво влиза в устата ти, а какво излиза от нея!

http://www.komar.org/bbq/bbq_grill_reci ... uirrel.jpg

http://img119.imageshack.us/img119/3432 ... 8b669a.gif
Аватар
Praskovka- mimito
наш човек
 
Мнения: 2173
Регистриран на:
24 Дек 2008, 23:35
Местоположение:
село

Мнениеот esster » 09 Апр 2010, 15:41

Аз му вземам Сачи или Тандем,ами кат му ги сваря,те се надуват,кое месо се надува(соевото :mrgreen: и набухвателите за хартия :lol: ).
А ето една смехория от некъв форум,поствала съм това и преди :lol:
По принцип си товаря талигата веднъж месечно от метро с припаси (и боеприпаси ) и си взимам кренвиршоляци на соларис или бони оборот (вече 4-5 години ) Оооообаче последния път за зла беда имаше само Сачи и някакви други измислени.
А Аз съм върл противник на рекламите и бойкотирам винаги новите неща който се опитват да пробият в област в която аз отдавна имам предпочитания към продукта.
Та се наложи да си взема от Сачи-вите
Е земах си. Е ядох ги. Е слоугана на рекламата вече могат да си го сменят на "Сачи - Кренвиршите от Лайно !"
Сега ще ме попитате що ям кренвирши а не муам луканка или пастърмица. Ами мразя ! А жената е фенка точно на тия месища. И трябва аз да и ги режа всеки път и ми се ебава мамата. Влагам повече калории като енергия в т'ва рязане от колкото полученото от изяденото в последствие.

А кренвирш наврян в буркана за горчица си е класика !

И сега дайте си мнението за Сачи-мирови. И какво предпочитате вие като кренвирши.
Изображение
Аватар
esster
наш човек
 
Мнения: 2356
Регистриран на:
19 Авг 2008, 15:07
Местоположение:
София

Мнениеот squirtka83 » 09 Апр 2010, 16:17

Благодаря ви, момичета, ще импровизирам май. И аз не съм във възторг от кренвиршите вътре, но като иска непременно с кренвирши ще си ги яде сам, и без това не съм по тестяните неща :lol:
Аватар
squirtka83
приятел
 
Мнения: 284
Регистриран на:
24 Апр 2008, 10:12
Местоположение:
София

Мнениеот vvaallyyaa » 09 Апр 2010, 16:25

а още по-мързеливо е да ги загърнеш с бутер тесто /без да увиваш, че ще стане "клисаво"/да го поръсиш с ким, или морска сол... и във фурната
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и Вселената. За второто не съм съвсем сигурeн...
Алберт Айнщайн
Аватар
vvaallyyaa
VIP
 
Мнения: 12885
Регистриран на:
11 Окт 2007, 07:22
Местоположение:
друг град

Мнениеот Praskovka- mimito » 09 Апр 2010, 16:58

esster написа:Аз му вземам Сачи или Тандем,ами кат му ги сваря,те се надуват,кое месо се надува(соевото :mrgreen: и набухвателите за хартия :lol: ).
А ето една смехория от некъв форум,поствала съм това и преди :lol:
По принцип си товаря талигата веднъж месечно от метро с припаси (и боеприпаси ) и си взимам кренвиршоляци на соларис или бони оборот (вече 4-5 години ) Оооообаче последния път за зла беда имаше само Сачи и някакви други измислени.
А Аз съм върл противник на рекламите и бойкотирам винаги новите неща който се опитват да пробият в област в която аз отдавна имам предпочитания към продукта.
Та се наложи да си взема от Сачи-вите
Е земах си. Е ядох ги. Е слоугана на рекламата вече могат да си го сменят на "Сачи - Кренвиршите от Лайно !"
Сега ще ме попитате що ям кренвирши а не муам луканка или пастърмица. Ами мразя ! А жената е фенка точно на тия месища. И трябва аз да и ги режа всеки път и ми се ебава мамата. Влагам повече калории като енергия в т'ва рязане от колкото полученото от изяденото в последствие.

А кренвирш наврян в буркана за горчица си е класика !

И сега дайте си мнението за Сачи-мирови. И какво предпочитате вие като кренвирши.

от къде го взе този цитат :lol:
Не е важно какво влиза в устата ти, а какво излиза от нея!

http://www.komar.org/bbq/bbq_grill_reci ... uirrel.jpg

http://img119.imageshack.us/img119/3432 ... 8b669a.gif
Аватар
Praskovka- mimito
наш човек
 
Мнения: 2173
Регистриран на:
24 Дек 2008, 23:35
Местоположение:
село

Мнениеот esster » 09 Апр 2010, 17:01

Ей от Тук :lol:
Изображение
Аватар
esster
наш човек
 
Мнения: 2356
Регистриран на:
19 Авг 2008, 15:07
Местоположение:
София

Мнениеот Praskovka- mimito » 09 Апр 2010, 17:04

кренвирши "Балкански Тонус" - 1.67лв/кг

:lol: :lol: :lol:
Не е важно какво влиза в устата ти, а какво излиза от нея!

http://www.komar.org/bbq/bbq_grill_reci ... uirrel.jpg

http://img119.imageshack.us/img119/3432 ... 8b669a.gif
Аватар
Praskovka- mimito
наш човек
 
Мнения: 2173
Регистриран на:
24 Дек 2008, 23:35
Местоположение:
село

Мнениеот zenata » 09 Апр 2010, 17:12

Praskovka- mimito написа:Купи си Пражки на Леки много са арни
Щом не се уригвам на кренвирш 5 часа след като съм ги яла значи биват.
Ако ядеш народен от 2.20 няма как да чакаш вътре да има месо . Аз нищо на което пише Народно не купувам. Пък умирам да се хиля като видя да мятат онова кифте в тигана от кайма народна -българската традиция и вкус :lol:
между другото незнам дали обръщате внимание вие като по-богати ама аз редовно си купувам едни германски изрезки от колбаси които наистина са на доста тънки цени и са супер качество. например луканкови на 5 лева килото, има разни пикантни с чер пипер и лют червен дето много вървят у дома.


нали знаеш, че леки и народни са на една фирма :lol:

http://www.bella.bg/bg/brands/default.htm

кви тез изрезки :roll:
има едни италиански не лоши, ама последния път мн солени бяха :x и на чико се ядат
Аватар
zenata
VIP
 
Мнения: 34859
Регистриран на:
23 Апр 2007, 14:16
Местоположение:
София

Мнениеот esster » 09 Апр 2010, 17:12

Praskovka- mimito написа:
кренвирши "Балкански Тонус" - 1.67лв/кг

:lol: :lol: :lol:

:lol: ,името е :joke: ,а цената е такава,щото май е от 2003та обсъждането :lol:
Изображение
Аватар
esster
наш човек
 
Мнения: 2356
Регистриран на:
19 Авг 2008, 15:07
Местоположение:
София

Мнениеот iordan65 » 19 Май 2010, 11:52

razc

epvate kenvir6ite slagate po sredata ka6kaval narejdate v tava porasvate s 4erven piper polivate s 4-5 laj.lio i pe4ete do zlatisto


ili pak razdelite krenvir6ite po daljina leko gi nogavate kato sarce zakkrepite s kle4ka za zabi.Vatre 4ukvate 1 iaice porasvate s nastargan ka6kaval ,sol na vkus i pe4ete do gotovnost na iaiceto
Аватар
iordan65
нов
 
Мнения: 1
Регистриран на:
25 Ное 2009, 08:37
Местоположение:
Пловдив


Начало  • Назад към Кулинарен журнал

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта