За да пишеш във форума влез в твоя профил или се регистрирай.
Модератор: vesal
Няма да споря...не ми се е налагало да се интересувам от това кога съм в овулация и кога - не. 
-

reality - приятел
Шумен
умно решение...reality написа:Няма да споря...:
похвално... само да не цъфнеш с някой "умен" въпрос и ти, по някое време...reality написа:не ми се е налагало да се интересувам от това кога съм в овулация и кога - не.

Michael Joseph Jackson
1958 - FOREVER
Ignorancia Suprema

Michael Joseph Jackson
1958 - FOREVER
Ignorancia Suprema
-

momo - наш човек
София
Jozepha написа:insantiable написа:искам да попитам дали е голяма вероятността да се забременее последния ден от цикъла?
По принчип вероятността е малка, но аз съм жив пример за това,че гаранции няма - забременях точто тогава, в последния ден от цикъла.
Тогава може да е бил акта, оплождането вероятно е било някой и друг ден след това.
-

Bridge - наш човек
София
не "може би", а със сигурност...Bridge написа:Jozepha написа:insantiable написа:искам да попитам дали е голяма вероятността да се забременее последния ден от цикъла?
По принчип вероятността е малка, но аз съм жив пример за това,че гаранции няма - забременях точто тогава, в последния ден от цикъла.
Тогава може да е бил акта, оплождането вероятно е било някой и друг ден след това.

Michael Joseph Jackson
1958 - FOREVER
Ignorancia Suprema

Michael Joseph Jackson
1958 - FOREVER
Ignorancia Suprema
-

momo - наш човек
София
momo написа:умно решение...reality написа:Няма да споря...:похвално... само да не цъфнеш с някой "умен" въпрос и ти, по някое време...reality написа:не ми се е налагало да се интересувам от това кога съм в овулация и кога - не.
При положение, че се пазя и нямам желание да забременявам, няма защо да се интересувам толкова живо от това.
А умно решение от твоя страна ще бъде, да спреш да се заяждаш с всеки срещнат във форума, който е решил да изкаже мнение, различно от твоето
-

reality - приятел
Шумен
ако си забелязала, не се заяждам с всеки срещнат... имам си система за филтрация....reality написа:momo написа:умно решение...reality написа:Няма да споря...:похвално... само да не цъфнеш с някой "умен" въпрос и ти, по някое време...reality написа:не ми се е налагало да се интересувам от това кога съм в овулация и кога - не.
При положение, че се пазя и нямам желание да забременявам, няма защо да се интересувам толкова живо от това.
А умно решение от твоя страна ще бъде, да спреш да се заяждаш с всеки срещнат във форума, който е решил да изкаже мнение, различно от твоето
ииии, понякога стават гафове, не е зле да си осведомена.... а след като пък не си осведомена по тоя въпрос и ми обяви, че не те и интересува, е редно да не се обаждаш по тоя въпрос!!!! не мислиш ли?!

Michael Joseph Jackson
1958 - FOREVER
Ignorancia Suprema

Michael Joseph Jackson
1958 - FOREVER
Ignorancia Suprema
-

momo - наш човек
София
здравейте, ползвали ли сте тестове за овулация :?:
-

nel13 - нов
София
Здравейте! Прочетох внимателно цялата тема, но не намерих отговор на моя проблем, така че ще ви опиша накратко ситуацията и ще ви помоля за мнения.
Преди няколко вечери правихме секс с приятеля ми, той свърши в презерватива, изхвърли го и заспахме след това, но той не беше станал да се измие. На другата сутрин обаче пак започнахме, този път без презерватив - беше в мен само за около 5 мин., когато се сетихме и го изритах в банята но все пак......
Чувала съм, че изложени на въздух за повече време сперматозоидите умирали и затова не се бях паникьосала много. До днес, когато получих зацапване
Само че при мен случая е малко по-особен - и миналия месец пак имах само зацапване, но не ми идваше и накрая гинеколога ми даде Дуфастон, за да ми дойде и ми каза, че ако и следващия път пак имам проблеми с цикъла, ще започна противозачатъчни. Та сега би следвало да му се обадя веднага и да му кажа за зацапването, но предвид това че има вероятност да съм бременна бих отишла при друг гинеколог. Но сега наистина не знам какво да правя - за тест е много рано - от въпросния акт са минали едва 5 дни, а и вгнездяването прочетох, че става някъде поне след седмица.
А това, за което най-много се чудя и моля ви, не ми се смейте, защото наистина не знам е дали след толкова кратък период е възможно гинеколог да установи дали съм бременна?
Преди няколко вечери правихме секс с приятеля ми, той свърши в презерватива, изхвърли го и заспахме след това, но той не беше станал да се измие. На другата сутрин обаче пак започнахме, този път без презерватив - беше в мен само за около 5 мин., когато се сетихме и го изритах в банята но все пак......
Чувала съм, че изложени на въздух за повече време сперматозоидите умирали и затова не се бях паникьосала много. До днес, когато получих зацапване
-

winter - нов
София
Не знам как точно да те успокоя,но първо-не мисля,че засъхналите сперматозоиди по члена на приятеля ти са били кой знае каква опасност в тези 5мин.Второ-ако пък случайно си забременяла е много вероятно зацапването да е било от вгнездяването(при всички е различно) и трето-единственният начин в момента гинеколога ти да разбере за наличието на бременност,е да му споделиш съмненията си и той да ти пусне кръвен тест иначе незнам да има такива снаиперисти
,че да видят нещо,което почти го няма.
Та общо взето мен ако ме питаш,отиди на лекар,сподели му всичко и той ще прецени дали има вероятност да си бременна или не и ако няма ще ти наложи лечение за цикъла ти.
Та общо взето мен ако ме питаш,отиди на лекар,сподели му всичко и той ще прецени дали има вероятност да си бременна или не и ако няма ще ти наложи лечение за цикъла ти.
-

Denimira - нов
София
Здравейте ! Ще бъда кратка и директнаа , въпроса ми е , мога ли да забременея акоо правя секс 3-4 денаа преди месечния ми цикъл ?
-

muckaaaaa - нов
Пловдив
muckaaaaa написа:Здравейте_! Ще бъда кратка и директнаа , въпроса ми е , мога ли да забременея акоо правя секс 3-4 денаа преди месечния ми цикъл ?
Ако си беше направила труда, поне веднъж да прочетеш това, което си написала
А, да! за ППБ да си чувала?
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и Вселената. За второто не съм съвсем сигурeн...
Алберт Айнщайн
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak ... 4618_n.jpg
"Порядъчните хора не прекаляват със спазването на законите."
Ралф Емерсън
Алберт Айнщайн
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak ... 4618_n.jpg
"Порядъчните хора не прекаляват със спазването на законите."
Ралф Емерсън
-

vvaallyyaa - VIP
друг град
Опитай и после ще ни кажеш резултата.muckaaaaa написа:Здравейте ! Ще бъда кратка и директнаа , въпроса ми е , мога ли да забременея акоо правя секс 3-4 денаа преди месечния ми цикъл ?
You can be good with a little effort. You can be really good with a little more effort. But you can't be great - at anything - unless you put in an incredible amount of focused effort.
-

Vanilli - VIP
София
Vanilli написа:Опитай и после ще ни кажеш резултата.muckaaaaa написа:Здравейте ! Ще бъда кратка и директнаа , въпроса ми е , мога ли да забременея акоо правя секс 3-4 денаа преди месечния ми цикъл ?
Май вече е късно.
-

Predo - наш човек
друг град
Предо,много ме кефи и хипнотизира тая бягаща светлинка под подписа ти!
Сорри,ама не можах да се стърпя... 
"И това ще мине."- Буда
-

Frosty woman - наш човек
друг град
Като чета какво пишите...изумена съм.Ние в училище съвсем различни неща сме учили, които нямат нищо общо с това което чета тука(за забременяване)

-

Sminduh - нов
Варна
-

Black Mimsss - наш човек
София
След първия ден на менструацията до 14-тия нямало вероятност да се забременее,следващите 14 дни можело да се забременее.Тази теория е придружена с подробно обяснение от учителката и картинки в учебника.
-

Sminduh - нов
Варна
Sminduh написа:След първия ден на менструацията до 14-тия нямало вероятност да се забременее,следващите 14 дни можело да се забременее.Тази теория е придружена с подробно обяснение от учителката и картинки в учебника.
Така...А учителката ти дава ли си сметка, че всеки организъм е различен, така и всеки цикъл. Колко жени могат да кажат, че цикълът им е точно 28 дни,а?
-

Black Mimsss - наш човек
София
Black Mimsss написа:Sminduh написа:След първия ден на менструацията до 14-тия нямало вероятност да се забременее,следващите 14 дни можело да се забременее.Тази теория е придружена с подробно обяснение от учителката и картинки в учебника.
Така...А учителката ти дава ли си сметка, че всеки организъм е различен, така и всеки цикъл. Колко жени могат да кажат, че цикълът им е точно 28 дни,а?Ами ако е 30 дни, какво става с 14-я ден?
![]()
Дам...или пък както е със снаха ми,нейният цикъл е 35-36 дни
Широка е вратата към изкушението...
-

Shiny - наш човек
село
Незнам, но било почти невъзможно да се забременее тези 14 дни след първия ден на менструацията. Даже, ако не се лъжа, в учебника имаше няколко рисунки(картинки) на матка през месеца, какви са етапите...
-

Sminduh - нов
Варна
Shiny написа:Black Mimsss написа:Sminduh написа:След първия ден на менструацията до 14-тия нямало вероятност да се забременее,следващите 14 дни можело да се забременее.Тази теория е придружена с подробно обяснение от учителката и картинки в учебника.
Така...А учителката ти дава ли си сметка, че всеки организъм е различен, така и всеки цикъл. Колко жени могат да кажат, че цикълът им е точно 28 дни,а?Ами ако е 30 дни, какво става с 14-я ден?
![]()
Дам...или пък както е със снаха ми,нейният цикъл е 35-36 дни
Мда, снаха ти с 35-36, някой с по 21-25, абе направо да се чуди човек къде отива този 14-ти ден.
Мацка, само ще ти кажа, че преди да родя, цикълът ми беше на 30-32 дни. Забременях точно след свършването на цикъла,който е 7 дни. Ти как го разбираш това?
-

Black Mimsss - наш човек
София
А има случаи, когато двата яйчника овулират по различно време и затова продължителността на цикъла е различна. При мен един път е 27 дни, след това 25, после пак 27, после пак 25 и т.н.
-

Rama - VIP
София
[/quote]
Мда, снаха ти с 35-36, някой с по 21-25, абе направо да се чуди човек къде отива този 14-ти ден.
Мацка, само ще ти кажа, че преди да родя, цикълът ми беше на 30-32 дни. Забременях точно след свършването на цикъла,който е 7 дни. Ти как го разбираш това?[/quote]
Аз нищо не твърдя! Само казах,че много се учудих на това което прочетох тука, при положение, че съм учила съвсем друго.

Мацка, само ще ти кажа, че преди да родя, цикълът ми беше на 30-32 дни. Забременях точно след свършването на цикъла,който е 7 дни. Ти как го разбираш това?[/quote]
Аз нищо не твърдя! Само казах,че много се учудих на това което прочетох тука, при положение, че съм учила съвсем друго.
-

Sminduh - нов
Варна
Sminduh написа:
Случаи всякакви! Важното е, всеки да мисли с главата си, да не разчита на късмета, а да се предпазва от нежелана бременност и болести, има достатъчно средства за това!
-

Black Mimsss - наш човек
София
извода е, че като правите секс, не трябва да се чувствате застраховани, че е преди 14тия ден, и да не се пазите само след него. даже трябва по принцип да се пазите с презервативи, защото има далеч по страшни неща, които могат да се хванат, освен бременността! 
-

skrofla - наш човек
Пловдив