| Предишната тема ::
Следващата тема
|
| Автор |
Съобщение |
bobka нов

|
Пуснато на: 31/08/2009 5:40 pm Заглавие:
Капризно дете |
|
|
Мили мамета имам голям проблем,момиченцето ми е на 8м. ине спи нощем,не яде никакви пюрета,манджи идр. Иска само мляко и каша.Също и с лажицата сме скарани мн. зор и давах,но взе да ми повраща.Вече се хванах в чудо и незная какво да правя ако някои има идея моля ви за помощ. Благодаря ви предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mariqivanova799 VIP

|
Пуснато на: 31/08/2009 10:48 pm Заглавие:
|
|
|
да,така е няма страшно,не е капризно,а си е нормално дете,пробвай много внимателно с лъжичката и давай пюре,което обича,а за готвено моето дете прояде чак след година и три месеца съвсем спонтанно,така махнахме и памперса-когато детето е готово,скоро ще стане на 3 ,но още пие мляко и каша,говорих с лекарката ни,тя каза,че няма нищо тревожно,щом си яде и други неща,лошото е,че е инат и ми повръща изцяло на инат,напъва се и повръща ако не е на неговото,но лекарката ме убеждава,че и това ще го израсте,така че спокойно _________________
 |
|
|
 |
lili78 приятел

|
Пуснато на: 08/09/2009 11:12 am Заглавие:
|
|
|
Според мен ако наддава на килограми, няма проблем детето, просто си има предпочитания към храната А иначе бих ти казала аз какво правех - пасираш хубаво манджата и я сипваш в шише с по-широка дупка на биберона, по същия начин и пюрета. Пюрето може да разредиш с мляко и постепенно да намаляваш количеството мляко за сметка на пюрета. А за да свикне с лъжицата, купи някаква цветна и й я давай да си играе с нея. Това се сещам за сега. |
|
|
 |
Bgdete нов

|
|
|
 |
vvaallyyaa VIP

|
Пуснато на: 25/09/2009 10:56 am Заглавие:
Re: недоволно дете |
|
|
разбирам мисионерския ви плам, но във форума ви има около 60 теми/общо/...хм
и вместо да го предлагате, по-добре дайте конкретно решение на проблема  _________________ Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и Вселената. За второто не съм съвсем сигурeн...
Алберт Айнщайн |
|
|
 |
esster VIP

|
Пуснато на: 28/09/2009 7:41 pm Заглавие:
|
|
|
| Смятам,че изброеното от авторката са бели кахъри.Все пак бебето е само на 8 месеца.Като е готово за лъжица,тогава ще почне да се храни с лъжица...Ама си трЕбе упоритост,а не само да се тюхкаме.Ако сега не можеш да му се наложиш,какво остава за по-натам......... |
|
|
 |
|