Rozali.com   Форум   Търсене     Регистрирайте се   Профил   Влезте, за да видите съобщенията си   Вход 
Капризно дете

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум.Rozali.com Форуми -> Проблеми с малките дяволчета
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bobka
нов

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: 31/08/2009 5:40 pm    Заглавие: Капризно дете Отговорете с цитат

Мили мамета имам голям проблем,момиченцето ми е на 8м. ине спи нощем,не яде никакви пюрета,манджи идр. Иска само мляко и каша.Също и с лажицата сме скарани мн. зор и давах,но взе да ми повраща.Вече се хванах в чудо и незная какво да правя ако някои има идея моля ви за помощ. Crying or Very sad Благодаря ви предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mariqivanova799
VIP

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: 31/08/2009 10:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

да,така е няма страшно,не е капризно,а си е нормално дете,пробвай много внимателно с лъжичката и давай пюре,което обича,а за готвено моето дете прояде чак след година и три месеца съвсем спонтанно,така махнахме и памперса-когато детето е готово,скоро ще стане на 3 ,но още пие мляко и каша,говорих с лекарката ни,тя каза,че няма нищо тревожно,щом си яде и други неща,лошото е,че е инат и ми повръща изцяло на инат,напъва се и повръща ако не е на неговото,но лекарката ме убеждава,че и това ще го израсте,така че спокойно
приятел

Местожителство: София

МнениеПуснато на: 08/09/2009 11:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен ако наддава на килограми, няма проблем детето, просто си има предпочитания към храната Smile А иначе бих ти казала аз какво правех - пасираш хубаво манджата и я сипваш в шише с по-широка дупка на биберона, по същия начин и пюрета. Пюрето може да разредиш с мляко и постепенно да намаляваш количеството мляко за сметка на пюрета. А за да свикне с лъжицата, купи някаква цветна и й я давай да си играе с нея. Това се сещам за сега.
Върнете се в началото
Bgdete
нов

МнениеПуснато на: 25/09/2009 9:08 am    Заглавие: недоволно дете Отговорете с цитат

виж тази тема http://bgdete.com/viewtopic.php?t=56
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
vvaallyyaa
VIP

Местожителство: друг град

МнениеПуснато на: 25/09/2009 10:56 am    Заглавие: Re: недоволно дете Отговорете с цитат

Bgdete написа:
виж тази тема http://bgdete.com/viewtopic.php?t=56
разбирам мисионерския ви плам, но във форума ви има около 60 теми/общо/...хм Rolling Eyes
и вместо да го предлагате, по-добре дайте конкретно решение на проблема Wink
esster
VIP

МнениеПуснато на: 28/09/2009 7:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Смятам,че изброеното от авторката са бели кахъри.Все пак бебето е само на 8 месеца.Като е готово за лъжица,тогава ще почне да се храни с лъжица...Ама си трЕбе упоритост,а не само да се тюхкаме.Ако сега не можеш да му се наложиш,какво остава за по-натам.........
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум.Rozali.com Форуми -> Проблеми с малките дяволчета Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети