Rozali.com   Форум   Търсене     Регистрирайте се   Профил   Влезте, за да видите съобщенията си   Вход 
Anomalii pri noworodeni

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум.Rozali.com Форуми -> Проблеми с малките дяволчета
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
S1S
нов

Местожителство: Сливен

МнениеПуснато на: 16/09/2009 1:18 pm    Заглавие: Anomalii pri noworodeni Отговорете с цитат

Наскоро ни се роди детенце с анoмалия-незрялост на хранопровода.Вече минаха две операции,но лекарите не дават информация как ще се развият по-нататък нещата.Това е рядко срещан случй и информацията която можем да получим от хора които са преживели този ад е ограничена.Ако тук някой може да сподели нещо по този въпрос ще съм благодарна.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mimi6_9
вътрешен човек

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: 16/09/2009 5:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Под незрялост сигурно имаш предвид някаква атрезия или клапи.Имаш ли точна диагноза от епикриза?Пожелавам ти всичко да се оправи.Не са ми много ясни точно тези аномалии,но знам че правят пластики и хората си живеят нормално цял живот.Съвет от мен-просто търси информация от специалистите.Естествено те никога не могат да са сто процента сигурни как ще се развият нещата,но поне ще ти обяснят доста по-добре от хората по форумите.Говори с лекарите-те не са някакви страшилища,които ще ти откажат отговори,на въпросите,които те интересуват.
Върнете се в началото
S1S
нов

Местожителство: Сливен

МнениеПуснато на: 16/09/2009 11:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Говорили сме с доста лекари специалисти в тази област.Детето е малко за пластика а под незрялост имам предвид че голяма част от хранопровода му я няма.Аз не търся информация по форумите,а просто искам да намеря някой,който е преживявал нещо подобно или по-добре ако има някой с такъв случай
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум.Rozali.com Форуми -> Проблеми с малките дяволчета Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети