| Предишната тема ::
Следващата тема
|
| Автор |
Съобщение |
S1S нов

|
Пуснато на: 16/09/2009 1:18 pm Заглавие:
Anomalii pri noworodeni |
|
|
| Наскоро ни се роди детенце с анoмалия-незрялост на хранопровода.Вече минаха две операции,но лекарите не дават информация как ще се развият по-нататък нещата.Това е рядко срещан случй и информацията която можем да получим от хора които са преживели този ад е ограничена.Ако тук някой може да сподели нещо по този въпрос ще съм благодарна. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mimi6_9 вътрешен човек

|
Пуснато на: 16/09/2009 5:34 pm Заглавие:
|
|
|
| Под незрялост сигурно имаш предвид някаква атрезия или клапи.Имаш ли точна диагноза от епикриза?Пожелавам ти всичко да се оправи.Не са ми много ясни точно тези аномалии,но знам че правят пластики и хората си живеят нормално цял живот.Съвет от мен-просто търси информация от специалистите.Естествено те никога не могат да са сто процента сигурни как ще се развият нещата,но поне ще ти обяснят доста по-добре от хората по форумите.Говори с лекарите-те не са някакви страшилища,които ще ти откажат отговори,на въпросите,които те интересуват. |
|
|
 |
S1S нов

|
Пуснато на: 16/09/2009 11:33 pm Заглавие:
|
|
|
| Говорили сме с доста лекари специалисти в тази област.Детето е малко за пластика а под незрялост имам предвид че голяма част от хранопровода му я няма.Аз не търся информация по форумите,а просто искам да намеря някой,който е преживявал нещо подобно или по-добре ако има някой с такъв случай |
|
|
 |
|