| Предишната тема ::
Следващата тема
|
| Автор |
Съобщение |
vesal VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 2:26 pm Заглавие:
По никовете ще ги познаете |
|
|
Помните ли кой на 16 януари 2001 хакна за 9 часа официалния сайт на президента Петър Стоянов? Никът му беше Чубака Хакерът се е асоциирал с онова космато сладурче от "Междузвездни войни", което въдваряваше ред в Галактиката
Не е трудно да разпознаете зад никовете истинските участници във виртуалния карнавал- било в чата, форума или блога
Помпозните
Никовете им са с главни букви в ярки цветове Имената на извесни творци или герои са в оригинал ( Mozart, Harry Potter) Това са горди, романтични хора с висок коефициент на интелигентност В чата за тях са неуместни реплики от сорта "als", "pls"- просто ще ви отрежат И все пак изниква въпросът- като са толкова велики, какво правят във форума...Правилният отговор е- самотни са и търсят поле за изява
Скромните
Прякорите им са смачкани и безцветни
Малки черни букви, абривиатури или просто препинателен знак Те са притеснителни Когато някой ги забележи, те са толкова благодарни, че загубват ума и дума
Не са виртуозни бързописци Ако спечелите доверието им, бъдете готови за дълготраен контакт Добри професионалисти в областта си Сред тях са самородните бисери на виртуалното пространство
Технократите
Те се подписват на латиница с малки равни букви Често никовете им са специализирани понятия ( boss,VEF) Разговорът с тях започнете с
"Това какво значи?" След като се изясни терминът, които обикновено подсказва с какво се занимават, беседата може да премине в различни измерения- от парламентарните избори до рецепта за каварма Имат категорично мнение по всеки въпрос Те не търсят свалка, а борят скуката, защото често работата им е на компютър и по цял ден са пред монитора
Простаците
Небрежни към ника си, в повечето случаи те дори не си правят труда да го регистрират Целта е убиване на време Мързеливи, с беден речник, предпочитат емотикони
Загадъчните
В една и съща вечер те са и Принцът и Просякът, и Хамлет и Офелия
Сменят по няколко пъти маските си, подвеждайки събеседника, атакуват, дават червени картони с ненаситна страст на вездесъщи владетели на нета Интересни, но своенравни и коварни, те употребяват никовете оптимално според целта- да оплетат някого и да го откажат от форума за дълго време
Истинските
Излизат със собствените си имена или фамилии, понякога само с инициали Това са хората с най- богато инфо, дават телефони за връзка, снимка, координати, разказват за професиата и интересите си С тях се говори най- лесно, защото играят без маски и не се крият Но очакват ответственост Няма да издържат дълго да се превъплъщавате в Прекрасната непозната или в Нео Настоятелни са в изясняване на типа виртуална връзка още от самото начало- просто запознанство или натупален чат
Вие как мислите- от кои сте? _________________ Имам, защото не давам! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Victoria VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 2:31 pm Заглавие:
Re: По никовете ще ги познаете |
|
|
| vesal написа: |
Истинските
Излизат със собствените си имена или фамилии, понякога само с инициали Това са хората с най- богато инфо, дават телефони за връзка, снимка, координати, разказват за професиата и интересите си С тях се говори най- лесно, защото играят без маски и не се крият Но очакват ответственост Няма да издържат дълго да се превъплъщавате в Прекрасната непозната или в Нео Настоятелни са в изясняване на типа виртуална връзка още от самото начало- просто запознанство или натупален чат
Вие как мислите- от кои сте? |
от тез съм!!!  |
|
|
 |
Rama VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 2:33 pm Заглавие:
|
|
|
И аз като Вики.
Ра - първата сричка от първото ми име, Ма - първата сричка от фамилното ми име. |
|
|
 |
vesal VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 2:34 pm Заглавие:
|
|
|
Провокирам те - какво ще кажеш, сред нас има ли от другите?  _________________ Имам, защото не давам! |
|
|
 |
Tsvety наш човек

Регистриран на: 13 Юли 2006 Мнения: 532 Местожителство: не живея в България
|
Пуснато на: 09/02/2007 2:35 pm Заглавие:
|
|
|
"Истинските
Излизат със собствените си имена или фамилии, понякога само с инициали Това са хората с най- богато инфо, дават телефони за връзка, снимка, координати, разказват за професиата и интересите си С тях се говори най- лесно, защото играят без маски и не се крият Но очакват ответственост Няма да издържат дълго да се превъплъщавате в Прекрасната непозната или в Нео Настоятелни са в изясняване на типа виртуална връзка още от самото начало- просто запознанство или натупален чат "
Е не си ли ми личи? |
|
|
 |
шепот VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 2:42 pm Заглавие:
|
|
|
Простаците
"Небрежни към ника си, в повечето случаи те дори не си правят труда да го регистрират. Целта е убиване на време. Мързеливи, с беден речник, предпочитат емотикони"
Много ме мързеше да го регистрирам, но иначе не дават да се пише ....  |
|
|
 |
сат VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 2:43 pm Заглавие:
|
|
|
| Първите три букви на името ми, само че на английски. |
|
|
 |
Victoria VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 2:45 pm Заглавие:
|
|
|
разбира се, че има - kukurundopol от кои е според теб, ако не от другите-хахаха?
или ДартВейдър-упс, сори, той не пише-той само на ЛС-нагляр
или....  |
|
|
 |
marabu наш човек

|
Пуснато на: 09/02/2007 2:45 pm Заглавие:
|
|
|
| Хахахаха, а ако се подписваш като мършояден плешив щъркел?Все пак съм вегетариански,гъстокос човек.И какво ще се разбере от ника ми,че харесвам пилци ли? |
|
|
 |
Rose наш човек

|
Пуснато на: 09/02/2007 2:50 pm Заглавие:
|
|
|
Аз пък явно не съм от "истинските" според тази теория. Боже, започнаха да създават наука и за ника Моят ник няма нищо общо с името ми, нито с предпочитанията ми към някакви цветя. Честно казано го избрах заради името на сайта-Розaли . И така, това не значи, че се крия нещо или се представям за някого, защото не бих могла. Не бих могла, защото човекът, когото бих искала да бъда (освен себе си), е Дженифър Лопез Не, наистина, много я харесвам.
ПС: Да знаете, от утре никът ми ще е Queen Elizabeth  |
|
|
 |
vesal VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 2:50 pm Заглавие:
|
|
|
Гасрономическите ти предпочитания са си твоя лична работа
Но ще се замислям всеки път щом те чета  _________________ Имам, защото не давам! |
|
|
 |
Вещица VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 3:12 pm Заглавие:
|
|
|
"Мене ме нема във целата схема"  _________________
Пошла, цинична, невъзпитана, нетолерантна, с лош вкус или, с други думи казано - посткомунистическа чалгаджийка. |
|
|
 |
Hris VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 3:13 pm Заглавие:
Re: По никовете ще ги познаете |
|
|
| vesal написа: | Помните ли кой на 16 януари 2001 хакна за 9 часа официалния сайт на президента Петър Стоянов? Никът му беше Чубака Хакерът се е асоциирал с онова космато сладурче от "Междузвездни войни", което въдваряваше ред в Галактиката
Не е трудно да разпознаете зад никовете истинските участници във виртуалния карнавал- било в чата, форума или блога
Помпозните
Никовете им са с главни букви в ярки цветове Имената на извесни творци или герои са в оригинал ( Mozart, Harry Potter) Това са горди, романтични хора с висок коефициент на интелигентност В чата за тях са неуместни реплики от сорта "als", "pls"- просто ще ви отрежат И все пак изниква въпросът- като са толкова велики, какво правят във форума...Правилният отговор е- самотни са и търсят поле за изява
Скромните
Прякорите им са смачкани и безцветни
Малки черни букви, абривиатури или просто препинателен знак Те са притеснителни Когато някой ги забележи, те са толкова благодарни, че загубват ума и дума
Не са виртуозни бързописци Ако спечелите доверието им, бъдете готови за дълготраен контакт Добри професионалисти в областта си Сред тях са самородните бисери на виртуалното пространство
Технократите
Те се подписват на латиница с малки равни букви Често никовете им са специализирани понятия ( boss,VEF) Разговорът с тях започнете с
"Това какво значи?" След като се изясни терминът, които обикновено подсказва с какво се занимават, беседата може да премине в различни измерения- от парламентарните избори до рецепта за каварма Имат категорично мнение по всеки въпрос Те не търсят свалка, а борят скуката, защото често работата им е на компютър и по цял ден са пред монитора
Простаците
Небрежни към ника си, в повечето случаи те дори не си правят труда да го регистрират Целта е убиване на време Мързеливи, с беден речник, предпочитат емотикони
Загадъчните
В една и съща вечер те са и Принцът и Просякът, и Хамлет и Офелия
Сменят по няколко пъти маските си, подвеждайки събеседника, атакуват, дават червени картони с ненаситна страст на вездесъщи владетели на нета Интересни, но своенравни и коварни, те употребяват никовете оптимално според целта- да оплетат някого и да го откажат от форума за дълго време
Истинските
Вие как мислите- от кои сте? |
От последните - май ми личи.  |
|
|
 |
vesal VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 3:15 pm Заглавие:
|
|
|
Шепот, много си критичен към себе си
Ти придаваш цвят на този форум  _________________ Имам, защото не давам! |
|
|
 |
Rose наш човек

|
Пуснато на: 09/02/2007 3:17 pm Заглавие:
|
|
|
Да, с черно-белия си аватар...
 |
|
|
 |
vesal VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 3:18 pm Заглавие:
|
|
|
| Вещица написа: | "Мене ме нема във целата схема"  |
А може би си по-малко от всичко, както апропо се усещам и аз _________________ Имам, защото не давам! |
|
|
 |
fea VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 3:21 pm Заглавие:
|
|
|
| Вещица написа: | "Мене ме нема във целата схема"  |
И мене... ...щото сме от авиацията. |
|
|
 |
Victoria VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 3:24 pm Заглавие:
|
|
|
Айде, Фея, стига си се правила-всички вече знаем, че така се казваш....  |
|
|
 |
fea VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 3:28 pm Заглавие:
|
|
|
Ех, разкрихте ме, сега ще искате и по едно желание да ви изпълня... |
|
|
 |
Victoria VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 3:39 pm Заглавие:
|
|
|
| Аз първа, първа, първа..... |
|
|
 |
vesal VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 3:41 pm Заглавие:
|
|
|
Чакай Вики, нареди се на опашката  _________________ Имам, защото не давам! |
|
|
 |
stranna VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 3:44 pm Заглавие:
|
|
|
Ами аз какво да кажа.Ника ми си ми подхожда идеално,израз на моята богата вътрешна душевност - като съм самичка си общувам сама със себе си.Голям купон пада. Абе странна работа. |
|
|
 |
marabu наш човек

|
Пуснато на: 09/02/2007 3:45 pm Заглавие:
|
|
|
| Къде е края на опашката на чакащите за Фея,и има ли такава за Вещица,искам да питам и за цените,видовете предлагани магии.Ако вълшебната пръчица на Фея не помогне да ми порастнат крилца(детската ми мечта),искам да се обърна към Вещица за метла. |
|
|
 |
fea VIP

|
|
|
|
Не е чесноооо какво означава vesal, да не е име? Е, ако не искаш не ми отговаряй.  |
|
|
 |
stranna VIP

|
|
|
|
| Фея,ние сме си две,две желания имаме.И сме с четири гърди напред!!! |
|
|
 |
Вещица VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 3:51 pm Заглавие:
|
|
|
Егати блъсканицата  _________________
Пошла, цинична, невъзпитана, нетолерантна, с лош вкус или, с други думи казано - посткомунистическа чалгаджийка. |
|
|
 |
vesal VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 3:54 pm Заглавие:
|
|
|
Весал е съкращение от първото ми име- Весела и фамилията- Александрова
Но пак повтарям, аз съм компилация от всичко по-малко _________________ Имам, защото не давам! |
|
|
 |
Bett VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 4:00 pm Заглавие:
|
|
|
Технократите
хахаха,ника ми е името на един от продуктите ни тук),за мнението знаем ,за бърборенето също ,а ина4е както се каза единствено убивам скука,цял ден съм пред монитор (като нямам работа из лабораторията де))) |
|
|
 |
Kep VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 4:04 pm Заглавие:
|
|
|
И аз съм от истинските - също три букви от едно от имената ми
Кво стана с желанията? Ще има ли някъв келепир или да не чакаме на опашката?  _________________
 |
|
|
 |
Victoria VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 4:07 pm Заглавие:
|
|
|
Моля, моля, аз я разкрих -първа съм.
Искам самолет.... |
|
|
 |
Вещица VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 4:13 pm Заглавие:
|
|
|
| Victoria написа: | Моля, моля, аз я разкрих -първа съм.
Искам самолет.... |
Стига бе Вики Хората едва с крила и метла се уреждат ти - самолет....  _________________
|
|
 |
Victoria VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 4:14 pm Заглавие:
|
|
|
аз метла си имам
не те ли засякох сутринта докато метлосвах към работа..... |
|
|
 |
Tonita VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 4:15 pm Заглавие:
|
|
|
Истинските Излизат със собствените си имена или фамилии, понякога само с инициали Това са хората с най- богато инфо, дават телефони за връзка, снимка, координати, разказват за професиата и интересите си С тях се говори най- лесно, защото играят без маски и не се крият Но очакват ответственост Няма да издържат дълго да се превъплъщавате в Прекрасната непозната или в Нео Настоятелни са в изясняване на типа виртуална връзка още от самото начало- просто запознанство или натупален чат
Аз съм тук. |
|
|
 |
Вещица VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 4:17 pm Заглавие:
|
|
|
| Цитат: | аз метла си имам
не те ли засякох сутринта докато метлосвах към работа..... | Ти ли ми отне предимството, а?
И мигача ти на метлата не работи, и стоповете не са в изправност...  _________________
|
|
 |
Victoria VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 4:20 pm Заглавие:
|
|
|
Мила Вещица, виждам, че забелязвах подробностите, дори, когато някой профучи през теб...ето кой значи е уведомил вещерската крилата полиция да ме спре, глоби, да ми отнеме разрешителното за летене за срок от 3 минути и да ме накара да се усмихвам цял ден-за да изкупя вината....
Ще ти се връща, драга |
|
|
 |
Вещица VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 4:25 pm Заглавие:
|
|
|
На чат го обърнахме Вики . Ей сега някой модератор ще ни измете  _________________
|
|
 |
fea VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 4:26 pm Заглавие:
|
|
|
| Цитат: | Моля, моля, аз я разкрих -първа съм.
Искам самолет.... |
Стига вика, ей ти ей на:

Последната промяна е направена от fea на 09/02/2007 4:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Kep VIP

|
|
|
|
Споко, във Ветрилника сте  _________________
 |
|
|
 |
vesal VIP

|
|
|
|
Момичета, не са разрешени удари под кръста
Небето е за всички  _________________ Имам, защото не давам! |
|
|
 |
vesal VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 4:29 pm Заглавие:
|
|
|
Ох, че съм коза, май че се главих в ролята на модератор  _________________ Имам, защото не давам! |
|
|
 |
шепот VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 4:48 pm Заглавие:
|
|
|
Victoria се опитва да се качи на метлата на Вещица... дайте и на котьото да се повози!!!
 |
|
|
 |
fea VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 4:52 pm Заглавие:
|
|
|
Не е реклама.
RED BULL дава крилАААаааа........

Последната промяна е направена от fea на 09/02/2007 4:59 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
 |
vesal VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 4:58 pm Заглавие:
|
|
|
| шепот написа: | Victoria се опитва да се качи на метлата на Вещица... дайте и на котьото да се повози!!!
 |
на моята метла има още място- качвай се  _________________ Имам, защото не давам! |
|
|
 |
шепот VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 4:59 pm Заглавие:
|
|
|
Добре де, а хората, които влизат с два и повече ника? Струва ми се, че неотдавна имаше такъв случай. И ако единия им ник е технократски, а другия помпозен, аджаба тия личности като как да ги дефинираме?
Технозен тип или помпкратски? 
Последната промяна е направена от шепот на 10/02/2007 2:36 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
шепот VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 5:03 pm Заглавие:
|
|
|
| fea написа: | Не е реклама.
RED BULL дава крилАААаааа........ |
http://www.vbox7.com/play:2f0120a4
искам и аз да полетя .... и ще пробвам.... пробвам .... пробвам!!!  |
|
|
 |
fea VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 5:06 pm Заглавие:
|
|
|
| шепот написа: | Добре де, а хората, които влизат с два и повече ника? Струва ми се, че неотдавна имаше такъв случай. И ако единия им ник е технократски, а другия помпозен, адажаба тия личности като как да ги дефинираме?
Технозен тип или помпкратски?  |
Това не е ли шизофрения? И май админа го вижда това....сигурно могат да се вземат мерки.
Последната промяна е направена от fea на 09/02/2007 5:10 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Вещица VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 5:08 pm Заглавие:
|
|
|
Я слезте на земята. Претоварвате въздушния трафик.  _________________
|
|
 |
vesal VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 5:08 pm Заглавие:
|
|
|
Ти си умно момче, знаеш отговора
Във всяко стадо ими мърша, за съжаление форумът не прави изключение _________________ Имам, защото не давам! |
|
|
 |
Victoria VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 5:10 pm Заглавие:
|
|
|
за шизофренията, метлите и котките -НАЗДРАВЕ!ВЗЕХ ЗАПЛАТА-ЩЕ ПИЕМ ЛИ БИРА?
сега, Шепот-слушай драги Шепчев, искам да ти кажа, че не се катеря по чужди метли, щото си имам моя не съм котенце, а Котка
Феичка, благодаря за самолета-знаех си аз, че на мен нищо не се отказва!!!
Вещица, стига се бута...
и...забравих какво искам да кажа...
и все пак-на бира? |
|
|
 |
Kep VIP

|
Пуснато на: 09/02/2007 5:11 pm Заглавие:
|
|